پسر عجب امکاناتی داره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر عجب امکاناتی داره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا عکس یادگاری ، با یه بغضو چندتا نامه
چندتا آهنگ قدیمی ، که همه دلخوشیامه
آینه ای که رو به رومه ، غرقِ تو بهتِ یه تصویر
بارونای پشت شیشه ، من و تنهایی و تقدیر
دست من نیست نفسم ، از عطر تو کلافه می شه
لحظه ای که حسی از تو ، به دلم اضافه می شه
باورم نمی شه اما ، این تویی که داره می ره
خیره می مونم به چشمات ، حتی گریه ام نمی گیره
چشای مونده به راهو ، شب تنهایی و ماهُ
یه دل بی سرپناهو ، من و خونه
ساعت های غرق خوابُ ، این منِ بی تو خرابُ
یادت هرگز نمی مونه ، نمی مونه نمی مونه
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بیشتر از چاوشی منو تحت تاثیر قرار دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یکیش همی کورتانا چیه دستیار هوشمند سیستمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین حسابش خیلی شیکه (sm120)کلا خوبه
(sm120)بابا وردارین نصب کنین اکتیوم میادش
کافر همه به کیش خویش کشدنقل قول:
من دانلود نکردم هر وقت نسخه رسمی اومد (sm70)نقل قول:
من با این ویندوزمو اکتیو میکنم راحت به 10 اپگرید می نمایییم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]