نگرانم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگرانم(sm50)
اینم رای من ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز چرا اینقدر تلخینقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخلفات من چی بود من دارم کاندید خودمو تبلیغ میکنم و طرف منم داره کاندید خودشو تبلیغ میکنه من اشکالی نمی بینم
بعد من کسی رو مجبور نکردم من فقط با اونایی که تحریم کردن دارم حرف میزنم که تحریم کاری از پیش نمی بره من کسی رو مجبور نکردم البته مجبور کردن یعنی کسی رو با زور چوبی تفنگی چیزی به انجام کاری واداشتنه بعد رای به ظاهر مربوط به طرف اما در باطن بشدت رو زندگی همه تاثیر میذاره بعد تبلیغات تلویزیونی و خیابانی ممنوعه نه مجازی با سواد
برید حوزه های خلوت رو پیدا کنید رای بدید و لیستشون رو منتشر کنید فوقش دو ساعت دیگه بشه رفت رای داد لطفا زود تر برید رای بدید
تا 4 سال دیگه ! کسی که میاد رو باید تحمل کنید
نشد از اون یکی عکس بگیرم ، مردم هل میدادن میگفتن شلِ شلِ
به ترتیب اینارو نوشته بودم
کریستی مک
استاد رضا یزدانی
استاد بهروز پایگان
استاد میلاد عدل
یغما گلرویی
حسن علیشیری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکنم تعداد بالایی از رییسی رو خنثی کردیم ! چون اونا همیشه هستن ماییم که نبودیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خودش رحم کنه
برید رای بدید لطفا
برادر تحریمی لیست حوزه خلوت رو بگیر و برو رای بده
هر 10 درصد افزایش مشارکت در تهران برابر با 700 هزار نفر است.
تهرانی ها، مطمئن شوید کسی در اطراف تان نمانده که رای نداده باشد.
کمتر از دو ساعت برای به نتیجه رسیدن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زمان باقی است