غصه راهمو نخور شاید همین جا بمونم شاید به مقصد رسیدم خودم فقط نمیدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
غصه راهمو نخور شاید همین جا بمونم شاید به مقصد رسیدم خودم فقط نمیدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ای بدک نیست نباید راهمو وسطش باشه فقط غصه نخور . از تموم خواننده ها میتونی بگی . ولی حالا قبولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خودت بگو ببینم چی میشد (sm98)
دلم میخواست اینو بگی
غصه نخور عزیزم که زندگی قشنگه قشنگه قشنگـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه
پس اینقد البوم فلک میگیری فقط انبار میکنی میخوای اون دنیا گوش بدی البته دور از جونت (sm30)
جون هر کی دوس داری اسم این خواننده رو دیگه بگو
هایده (sm89)
(sm30)
ول کن بابا تو اهل مشاعره نیستی فقط ساخته شدی برا ریپ دی وی دی (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت vip
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm27)
بابا نبودم الان رسیدم (sm70)نقل قول:
(sm51) اینو که از مهستی شنیدمنقل قول: