(sm120)ژاوی یک فصل دیگر در شانسا ماندنی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)ژاوی یک فصل دیگر در شانسا ماندنی شد
به بابام میگم برام کولر بخر میگه اواخر مهر میخرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع میخوام چیکارش کنم خو (sm120)
(sm70)
(sm120)میخواد بری یونی مهر شرت کم شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانتس بکنباوئر، اسطوره باشگاه بايرن مونيخ و فوتبال آلمان در گفتوگو با شبکه تلويزيوني «اسکاي اسپورت» گفت: تصميم لام براي خداحافظي از تيم ملي آلمان فوقالعاده غافلگيرم کرد. قضيه خداحافظي برخي بازيکنان را درک کردم ولي در مورد فيليپ لام اين موضوع را نميتوانم، هضم کنم. تيم ملي آلمان به شدت به او نياز دارد. لام **** تيم در ميدان بود و جانشين پيدا کردن براي او کار خيلي دشواري است.
مربي و کاپيتان پيشين تيم ملي آلمان تصريح کرد: او هنوز هم در سن 30 سالگي پيشنهادات زيادي دارد. با توجه به پستي که لام در زمين دارد قادر است از انرژياش به نحو احسن استفاده کند. درست است که فيليپ قهرماني در جام جهاني را تجربه کرد اما اين قهرماني دليل بر اين نميشود که از تيم ملي خداحافظي کند.
لام 30 ساله که به عنوان کاپيتان ژرمنها تأثيربسزايي در رقم خوردن چهارمين قهرماني آلمان در جام جهاني پس از 24 سال داشت، اولين کاپيتان تيم ملي آلمان از سال 1996 تاکنون شد که جام قهرماني يک تورنمنت بزرگ را بالاي سر ميبرد.
جزئی نباید میذاشت ولی اگر می خواین جزئی باشه فقط رودریگوئز بسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناواس قطعی نیست اونقدم شادمانی نداره اومدنش(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدن یه تکه از جام رو شکوندن و گم شده الان هم هیشکی نمیگه کار کی بوده (sm2)
(sm70)تموم ابهتش به خامس بودنشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که تو یه اتاق گرم و تاریخ گوشه خونه صبح تا شب نشستیم مزاحمتی براش نداریم (sm120)نقل قول:
خو بگو نمیخرم مهر که هوا خنک میشه کولر میخوام چیکار (sm120)
ما که تو یه اتاق گرم و تاریک گوشه خونه صبح تا شب نشستیم مزاحمتی براش نداریم (sm120)نقل قول:
خو بگو نمیخرم مهر که هوا خنک میشه کولر میخوام چیکار (sm120)
تنها فرزند بازمانده در خانه ای یا بازم هستن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm25)(sm137)
لوکاکو داره میره (sm81)
تورس حیف نون (sm3)
بازم هست کوچیکن البته (sm70)نقل قول:
(sm70)خوبهنقل قول:
رئال : بیل - رونالدو - بنزما -جیمز
بارسا : سوارز - مسی - نیمار - انیستا
خیلی فوتبال نا برابر شده خیلی
هر کدوم از این 8 نفر میتونن ستاره یه تیم درجه یک باشن
طرفداری- خامس رودریگز تست های پزشکی باشگاه رئال مادرید را در بیمارستان سانیتاس لا مورالخا مادرید پشت سر گذاشت تا همه منتظر اعلام رسمی این انتقال باشند. او هنگام خروج از بیمارستان رو به خبرنگاران گفت: "خیلی خوشحالم. همه چیز خوب پیش رفت."
بنا به گزارش AS، این ملی پوش کلمبیایی اکنون همراه با فلورنتینو پرز قراردادی 6 ساله امضاء خواهد کرد. سپس تا ساعاتی دیگر این بازیکن 23 ساله به طور رسمی به عنوان بازیکن رئال مادرید معرفی خواهد شد و دو باشگاه موناکو و لوس بلانکوس در وبسایت های خود این خبر را منتشر خواهند کرد.
هزینه این انتقال برای رئال مادرید 80 میلیون یورو خواهد بود و این بازیکن در طول قرارداد 6 ساله خود، سالانه 5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد.
آقای گل رقابت های جام جهانی 2014 برزیل، ساعت 19 یا 20 (به وقت محلی) در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به هواداران معرفی خواهد شد. سپس رودریگز پیراهن شماره 10. رئال مادرید که سال گذشته بدون استفاده بود را به تن خواهد کرد.
درهای ورزشگاه برنابئو برای هواداران، یک و نیم ساعت قبل از مراسم معارفه باز خواهد شد.
طرفداری- وادیم واسیلیف، مدیرعامل باشگاه موناکو تأکید کرد که این باشگاه تا قبل از پیشنهاد 80 میلیون یورویی رئال مادرید، تمایلی به فروش خامس رودریگز نداشت.
نایب قهرمان فصل گذشته لیگ 1 فرانسه که خامس رودریگز را با مبلغ 45 میلیون یورو از پورتو به خدمت گرفته بودند، نتوانستند در مقابل پیشنهاد رئال مادرید و اراده بازیکن 23 ساله مقاومت کنند و سرانجام امروز این انتقال رسمی شد.
واسیلیف به وبسایت رسمی باشگاه موناکو گفت: "موناکو افتخار می کند که به خامس رودریگز کمک کرد تا استعداد خود را به جهانیان نشان دهد، به خصوص که او با دریافت کفش طلای جام جهانی 2014، نشانی از خود به جای گذاشت. خامس بازیکن فوق العاده ای است که به همراه موناکو دستاوردهای بزرگی کسب کرد و باشگاه هیچ تمایلی به فروش او نداشت.
با اینحال، وقتی که وضعیت این انتقال را بررسی کردیم و متوجه شدیم که بیشترین سود را برای طرفین دارد، زمانش رسیده بود که این انتقال صورت بگیرد. موناکو افتخار می کند که بخشی از یک نقل و انتقال مهم در تاریخ فوتبال است.
موناکو باشگاهی است به رشد و پیشرفت ادامه خواهد داد و تمرکزش روی آینده را حفظ خواهد کرد. بیش از هر زمان دیگری برای تقویت تیم خود و پیشرفت در فصل آینده تمایل داریم."
این تیم فصل گذشته به مقام دوم لیگ فرانسه دست پیدا کرد و در فصل 15-2014 چمپیونزلیگ بدون خامس رودریگز حضور خواهد داشت.
سسک چرا این طور کرده خودشو (sm120)
دوستی ها شروع شد (sm120)
شام بزرگان با خریدای جدید (sm120)
کاپیتان در کنار جوانان اردوی اتریش (sm10)
از چپ به راست : لوفوتوس چک - جرمی بوگا - جان سوییفت - لوییس بیکر -کریتسنسن - ایزی براون - میچل بنی (دروازه بان)
بوگا از همه با اسعتداد تره! تو 17 سالگی از هازارد تو اون سن هم فکر کنم بهتر باشه تکنیکیش محشره سرعتشم حرف نداره پشت مهاجم هم بازی میکنه (sm50)
براون هم مهاجم اونم 16 17 سالش که خیلی اینده دار 2 تا گل زد بازی اول پیش فصل یکیش این قدر خوب بود گزارشگر گفت اگر ارسنال و تاتنهام و من سو هم تیم رو به رو بود فرقی نمیکرد این گل رو میخوردن (sm1)
لوویس بیکرم که گل سرسبد اکادمی! هافبک فوق العاده خلاق و بازیساز.....لمپارد ایندست! بازی قبلی 2 0 عقب بودیم 3 2 بردیم 3 تا پاس گلم بیکر داد (sm111)
سوییفت و کریستینسن و چک هم دفاع پستشون
البته اینا همه جوونای خوبمون نیستن ناتان اکه و بامفورد و چالوباه نیستن تو عکس (sm70)
بقیه هم که نیومدن اتریش اونایی بودن که قرضی رفتن پیشفصل تیمشون (sm120)
(sm120)جیمز و بنزما و اینیستا رو خط بزننقل قول:
ساعت ۲۲:۳۰، مراسم معارفه خامس
شماره ۱۰ جدید رئال مادرید در ساعت ۲۲:۳۰ رسما به عنوان کهکشانی جدید معارفه خواهد شد.
خامس دقایقی بعد از آن در که در مقابل مدیران و خبرنگاران معارفه شد ، به چمن برنابئو می آید و پس از آن در کنفرانس مطبوعاتی شرکت می کند.
مبلغ 265 میلیون یورویی که باشگاه رئال برای خرید 3 بازیکنش یعنی کریس رونالدو، گرت بیل و جیمس رودریگز خرج کرده به تنهایی بیشتر از کل مبلغی است که باشگاه آژاکس آمستردام از بدو تاسیس تاکنون (232 میلیون یورو) صرف خرید بازیکن کرده است.(sm120)
اون وقت اکادمی اژاکس بهترین و خیلی از ستاره های قبل و حال حاضر از اون جا میان (sm25)
خاطره جالب ماریان از خواستگاری کارلو
سال ۲۰۱۴ سال آنجلوتی بود. کارلتو نه تنها افتخار بزرگ دسیما را کسب کرد، بلکه با ماریان ازدواج کرد. ازدواج او که اخیرا برگزار شد باعث شد که مجله خانوادگی سرشناس ونیتی فیر به سراغ مربی رئال برود و گزارشی اختصاصی در مورد زندگی او داشته باشد.
همسر قبلی آنجلوتی خبرنگاری بود که ۱۸ سال با او فاصله سنی داشت. اما حالا ماریان ، به عنوان لیسانیه دانشگاه سرناشس تاندربرد در آمریکا ، به خوبی با کارلتو ، مرد سنتی از رجولو جور شده است. ماریان می گوید:” از همان اولین باری که کارلو را دیدم، مس دانستم که قرار نیست سورپرایز ناخوشایندی را تجربه کنم. می دانستم که چطور شخصیتی دارد. او یک مرد ثابت قدم با ایده های مشخص بود. بهترین شخصی است که می شناسم.”
آنجلوتی در مورد نقش خود در رختکن به عنوان یک صلح جو در پی اختلافات بازیکنان در دوره مورینیو گفت:” می توانم درک کنم که سال گذشته چه اتفاقی رخ داده بود. اما وقتی بازیکنان به رختکن با حضور من ملحق شدند خیلی جدی و حرفه ای برخورد کردند و اتفاقات گذشته را فراموش کرده بودند. هیچ نگرانی نداشتم. می دانستم که یک تیم بزرگ و با شخصیت را در اختیار دارم.”
کارلو در مورد پنج چمپیونزلیگ دوران فوتبالش (دو تا بازیکن، سه تا مربی) می گوید :” چمپیونزلیگ مهمترین تورنمنت دنیاست. همه آن پنج خاطره زیبا بودند اما همه شان به خاطره پیوستند. به قول فرانسوی ها ، خوشحالی متعلق به یک لحظه است. بعد از آن باید سخت تلاش کنی تا دوباره به لحظه خوشحالی برسی.”
ماریان در تمجید از شوهر خود می گوید :” خیلی چیزها از او یاد گرفتم. شعارش این است:” احترام بگذار تا مورد احترام قرار بگیری” و این در زندگی شخصی و در زمین فوتبال برایش خیلی مهم است.”چ
کارلتو زمانی با ماریان آشنا شد که مربی چلسی بود. در آن زمان ماریان در یک شرکت تولید حصار فعالیت می کرد. من در آن زمان برای صرف ناهار با یک مرد دیگر قرار داشتم. پیش از این که برویم، کارلو نزد من آمد به زبان ایتالیایی گفت:”روزی همسر من خواهی شد.” مردی که با من بود این را متوجه نشد. من خندیدم و با زبان ایتالیایی پاسخ او را دادم:” قطعا، اما به شرطی که دفعه بعد حلقه بیاوری!”(sm120)
ماریان در مورد دلایل دیگر موفقیت این زوج می گوید:” همه چیز بین ما خیلی سریع پیش رفت. بچه ها خیلی کمک کردند. در مورد بچه های کارلو سه چیز را دوست داشتم. اول زیبایی، دوم هوش و سوم آرامش. وقتی به خانه می روم دوست دارم آرام باشم و دختر او هم خیلی آرام است.”
هر دو در مادرید خیلی راحت هستند. آنجلوتی می گوید:” قدم زدن در مادرید راحت است چرا که مردم خیلی خونگرم هستند و نیازی نیست که شیک پوش باشی” . البته زندگی در لندن را آسان تر می داند چرا که می گوید در آن جا کسی زیاد به شهرت او کاری نداشته است.
(sm120) بیکارید خبر کپی پیست میکنید؟ (sm77)
در مورد بچه های کارلو سه چیز را دوست داشتم. اول زیبایی، دوم هوش و سوم آرامش. وقتی به خانه می روم دوست دارم آرام باشم و دختر او هم خیلی آرام است.”(sm120)
کیس مناسب جور شد بچه ها یکیو بفرستیم خواستگاری (sm120)
(sm120)از یه فوق دیپلم محیط زیست توقع داری اتم بشکافه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنجلوتی می گوید:” قدم زدن در مادرید راحت است چرا که مردم خیلی خونگرم هستند و نیازی نیست که شیک پوش باشی”(sm120)
مرتیکه زورش میاد مماغشو بخارونه (sm120)
(sm120) برو ادامه بده درستو (sm120) منو ببین اینقدر از یونی تهران واسم تعریف کردن از بهشت تصورش واسم بهره (sm120)نقل قول:
(sm120)لیسانس گیلان فوق لیسانس همدان (sm120) گذرم به تهران نیفتاد هرگزنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول نمیدی درباره مکانیک بهت مشاوره بدم (sm120)
الان فوق داری؟(sm70)نقل قول:
(sm70)نه هنوزنقل قول:
مگه نمیگی فوق دیپلم دارم ؟نقل قول:
سر کار میگذاری؟
(sm70)توی تاپیکت گفتم فوق مکانیک میخونم کم حافظه ای (sm98)نقل قول:
(sm70)تو اون خرتوخری چی یادم بمونه؟(sm120)نقل قول:
(sm2)ولی هر دفه اومدم تاپیکت یه دل سیر خندیدمنقل قول:
امار کل بارانو در اوردی کی چی خونده ترم چنده
اخرش هم طفلکیا موهاشونو میکندن از عصبیت(sm2)
مکانیک که عمرا برم (sm120) نمیدونم چی چی برم (sm98)نقل قول:
یک چیزی در مورد pc ذهن منو مشغول کرده
آیا 20 سال دیگه هم میتونم موفق باشم توش؟
جونا نیان بزنن رو دستم (sm120)
(sm120) خوبه پس ذهنت به سمت یه رشته رفتنقل قول:
رسمی : دونگا سرمربی برزیل شد (sm50)
(sm120) آرزو دارم کام ته بخونم ولی عمرا امسال بشه ..... (sm120)نقل قول:
(sm120)ترجیحا شیراز بمون هیچ چیزی ارزش دوری از خانواده رو ندارهنقل قول:
خیلی موثره رو زندگیت