موندم تو تنگ نفس پیدا نکردی از بس قلیون میکشی چطور خانواده ات بت گیر نمیدن ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موندم تو تنگ نفس پیدا نکردی از بس قلیون میکشی چطور خانواده ات بت گیر نمیدن ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زتدگی ارزش خاصی واسم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 5 ساله تنها زندگی میکنم
- (sm50)
خب چرا تنها زندگی میکنی چرا مگه خونواده نداری ؟ (sm50)نقل قول:
نه ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی نه برادر نه مادر نه خواهر نه پدر هیچی ؟ چرا خب چی شده ؟ البته نمیخوام دردتو بیشتر کنم ببخشید که ناراحتت کردم ولی خودمم ناراحت شدم (sm74)نقل قول:
بیخیال مهم نیست (sm176)نقل قول:
این جهان بر مثال مرداریست
کرکسان گرد او هزار هزاراین مر آن را همی زند مخلب
آن مر این را همی زند منقارآخرالامر برپرند همه
وز همه باز ماند این مردار(sm27)
هادی (sm221)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه ؟ (sm70)