په په رو بدیم هوملز رو بگیریم 10 تا هم بدیم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
په په رو بدیم هوملز رو بگیریم 10 تا هم بدیم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خدیرا و دی ماریا بمونن
همین
لنا از ایرینا هم گولاخ تره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن رویس رو 35 تا بخریم 10 تا هم ناواس 5 تا میدیم به بچه های غزه(sm137)نقل قول:
خوشم نمیاد از ایرینا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو میرن، همین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه صمیمی خامس در مورد همسر و دخترش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خامس رودریگز در دوران حضورش در موناکو در مصاحبه با ” اولا، کلمبیا” در مورد برخی مسائل شخصی زندگی خود صحبت کرده بود.
همسر او دانیلا اوسپیناست، خواهر دروازه بان جدید آرسنال و تیم ملی کلمبیاست. خامس در مورد دانیلا می گوید:” قبل از این که شخصا با هم آشنا شویم از طریق تلفن با هم صحبت کرده بودیم. یادم است که تولدش را تبریک گفتم. بعدش با هم آشنا شدیم . رابطه من و او مثل عشق در نگاه اول بود (می خندد)”
بازیکن جدید رئال مادرید در مورد تولد دخترش ، سالومه نیز می گوید:” بهترین حس به من دست داد. آرام آرام چیزهای جدیدی ر یاد گرفتم. دانیلا مامان خیلی خوبی است، در این باره هیچ تردیدی ندارم. او این نقش را پذیرفته است. او یک همسر، یک مادر و یک زن خارق العاده است.”
وی گفت که علاقه زیادی به ” ساعت” دارد و از پلی استیشین بازی کردن هیجان زده می شود. وی در توصیه برای جوانان کلمبیایی گفت:” باید خیلی صبور باشند. روشنی نزدیک تر از آن چیزی است که فکر می کنند. باید با نظم و مسئولیت پذیری تلاش کنند و تواضع خود را حفظ کنند.”
ژاوی موند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن دروازه بان نخریم 35 رویس بخریم 35 تا هوملز په په رُ بفروشیم(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)نقل قول:
برنابئو با استقبالی گرم در فاصله یک ساعت تا معارفه در انتظار خامس رودریگز است. پیش بینی می شود که حداقل ۲۰ هزار نفر از خرید جدید رئال مادرید استقبال کنند که شمار زیادی از آنها کلمبیایی های مقیم مادرید خواهند بود. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته میره رو نیمکت(sm2) مثه سال اخر رائول یحتمل(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره من:
ملیکا هستم..تو فیس گفته بودم چند سالمه و کجا زندگی می کنم،دیگه نمیگم. خبرنگار افتخاری پایگاه خبری تحلیلی کواره([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) هستم و طرفدار دو آتیشه رئال مادرید و پرسپولیس. اولین دختری بودم که تونستم یه بازی کامل پرسپولیس رو توی آزادی ببینم.
ملیکا قربانزاده شروع به تماشای شما کرد.(sm59)
ایشالا لوییز انریکه بدترین مربی تاریخ بارسا بشه(sm137) صلوات بفرست(sm137)
رویس رو میخوای بکنی تو کیون من ؟(sm120)نقل قول:
رو نیمکت ما بپوسه بهتره یا بره بارسا ستاره بشه؟(sm120)نقل قول:
حس میکنم عاشق شدم (sm120)نقل قول:
بارسا که نره ولی نامردیه بچه به این خوشگلی رو برینیم تو فوتبالش (sm120)نه دلم نمیاد (sm120)نقل قول:
این همه رُ اونجا گفته؟(sm120)نقل قول:
(sm50)
میاد یه هو یکی دو تا پاس گل میده مثل رفت پارسال...یه کم فکر کن(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm137)
تا معارفه خامس(sm27) الجزیره اسپورت(sm137)
استقبال جنون آمیز از خامس در برنابئو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرجع خبری رئال مادرید : برنابئو با استقبالی گرم در فاصله یک ساعت تا معارفه در انتظار خامس رودریگز است. پیش بینی می شود که حداقل ۲۰ هزار نفر از خرید جدید رئال مادرید استقبال کنند که شمار زیادی از آنها کلمبیایی های مقیم مادرید خواهند بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm120)نقل قول:
عقایدمون به هم نزدیکه (sm120)
در حقیقت خیلی جنون آمیزه(sm120)
میاد میشه یکی مثل مایکل اوون (sm120)نقل قول:
الان کل کلمبیا طرفدار رئال میشه (sm120)
ایارا رُ رد میکنیم(sm120)نقل قول:
کاش یه ایرانی هم بره رئال مزدک اینا دست از سر کچلمون وردارن (sm120)
(sm50)لینک بدین برا دیدن مستقیم مراسم
مگه قرار بوده جا ایارا بازی کنه ؟(sm120)نقل قول:
کریس رو رد کردیم این واجب ه ولی الان نه (sm120)
tarafdari(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی(sm120)نقل قول:
نیم ساعت به مراسم بچه ها تو طرفداری میزارن (sm120)نقل قول:
(sm120)اهاننقل قول:
از مرجع خبری کپی نمیکنی مگه؟(sm120)نقل قول:
انقد خوبه طرفداری (sm120)نقل قول:
بزرگترین ارزوم این بود یه روز تو رئال معارفه بشم به هوادارا بیلاخ نشون بدم (sm81)
اهان (sm120)نقل قول: