مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت باشه هستم تا 1 ساعت دیگه راحت باش
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت باشه هستم تا 1 ساعت دیگه راحت باش
اونا همونایین که هیچی از فیلم نفهمیدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر جدید دیده بودن میتونستم نظر بدم ولی اون موقع خیلی خوشم اومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب BARRY LYNDON(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین پرسیدم دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه بچه ها معمولا اگر الان به اینا هم قانع باش فردا دست رفیقش یه چی دیگه ببینه دلش میخواد اسفالت ایربون و فیفا بزنه (sm120)
در این حد بخواد خب هست!
پسرخاله ی منم برا پسرش یه چینی 300 تومنتی خرید زد زمین شکستش ....100 تومن پول مانیتورش بود(sm120)نقل قول:
موسیقی متنش (sm50)(sm50)نقل قول:
چهارده پونزده سالشه فقط واسه بازیش میخوام یعنی اگه وای فای و بولوتوثم نداشت خیلی بهتره..نقل قول:
من پیشنهاد psp دادم گفتم تبلتم یه پرس و جو بکنم ببینم کدوم خوبه واسه بازی
بچه ها امرو قرار نبود اهنگ شاهین بیاد؟
اونجا رو خودم هم تو ذهنم هست پوشالی بذارم اما کار داره تا درستش در بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل چطور بود ؟