[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبکس گلریزون کنید واسم ویندوز 10 اورجینال از خود شرکت مایکروسافت بخرین دمتون گرم (sm51)
دو خبر بد برای علاقه مندان به ویندوز 10
تو مطلب جدیدی که من باب حداقل شرایط سخت افزاری اپدیت رد استون یا همون سالانه ویندوز 10 اومده دو مورد نگران کننده وجود داره
اول اینکه حداقل رم سیستم باید 2 گیگ باشه و تفاوتی بین سیستم 32 و 64 بیتی قائل نشدن میدونیم که افرادی هستن با 2 گیگ رم از این سیسم عامل استفاده میکنن و بایستی رم سیستم خودشونو رو ارتقا بدن تنها دلخوشی میتونه این باشه این دوستان یه بهونه جدی برای ارتقا پیدا میکنن و دوم اینکه خوشبختانه قیمت رمها بسیار خوب شده و خیلی پایین اومده میتونین برنامه ریزی کنین در اینده این قطعه رو خریداری کنین بدون اینکه فشار انچنانی روی شما باشه
دوم نگرانی به مراتب جدی تر و تقریبا برای عده ای غیر قابل اجرا شدن
بوت این سیستمها باید به قابلیت uefiمجهز باشه که بحث مفصلیه میتونین سرچ بزنین اشنا شین مشکل اینجاست این محدودیت باعث میشه خیلی ها از این اپدیت و صد البته اپدیتهای بعدی مایکروسافت تا 25 سال اینده برای همیشه جا بمونن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقا سلام.چند سوال دارم آیا نسخه ای که با رنگ قرمز در پست دوم هست نسخه نهایی ویندوزه؟ بعد این رو اگر از حالت فشرده خارج کنیم میتونیم با فلش نصب کنیم؟ و اینکه من 6 گیگ رم دارم ولی تو نسخه 32 بیتی فقط سه گیگ رو استفاده میکنه آیا با نسخه 64 میتونم انتظار اینو داشته باشم که از تمام رم بتونم استفاده کنم؟ ممنونم
اولا وقتی تاپیک زده میشه مطلب اصلی در همون پست اول هست یعنی ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این اپدیت جدیدتر هم هست منتهی پیشنهاد نمیشه این لینک نسخه عرضه شده بطور رسمی از مایکروسافته مال فوریه هستش در نتیجه وقتی اینو نصب کردی مجددا چن صد مگ اپدیت میره برات میتونی بذاری شبانه اگرم نا محدود داری که هیچ
بله میشه رو فلش نصب کرد نسخه 64 بیتی از نهایت ظرفیت رم شما استفاده میکنه