نه اختصاصی بهش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کیفیت 320 نمیذاره
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اختصاصی بهش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کیفیت 320 نمیذاره
بچه ها کسی از گیتار الکتریک چیزی سر در میاره ؟
ورودی داشتی پس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثمون راجب پشم بو اولش که نه کلفته نه شیرین... پر پشته میفهمی؟ پر پشــــــــت (sm25)
رفیقم داره شماره شو میخوای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تا مارو کیونی نکنی ول کن نیستی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام بخرم ولی میترسم استاد درست گیر نیارم هم اینکه میترسم از صداش زود زده شم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزمی دوست دارم خب (sm19)نقل قول:
اول استاد بعد خودش میگه چی بگیرینقل قول:
اگه ادم روانی هستی که با صدای بلنــــــد (بلندا) از این متال سگیا گوش بدی و سرت که درد نگیره مثل ما هیچ مثل این رفیقمون عارامش هم بگیری و بتونی تمرکز کنی بگیر زده نمیشی (sm138)نقل قول:
چند جا رفتم هیچکدوم سواد درست درس دادنش رو ندارن یکی رو پیدا کردم بهش زنگ زدم میگم گیتار الکتریک میتونید اموزش بدید میگه بعله دوروز بعد خواستم ببینم حالیشه زنگ زدم پرسیدم چه ساز هایی بلدید درس بدین گفت سه تار ,پیانو ,کیبورد ,گیتار پاپ و کلاسیک و 100 تا ساز دیگه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم همچین ادمی میتونه گیتار الکتریک رو جوری درس بده که ادم یاد بگیره