زین گونه ام زین گونه ام
که در غم غربت شکی نیست
گر سر کنم شکایت هجران غمی نیست
جانم بگیرو جانم بگیرو
صحبت جانانه ام بخش یارا هاهاهاها
کز جان شکی هستو ز جانان شکی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
زین گونه ام زین گونه ام
که در غم غربت شکی نیست
گر سر کنم شکایت هجران غمی نیست
جانم بگیرو جانم بگیرو
صحبت جانانه ام بخش یارا هاهاهاها
کز جان شکی هستو ز جانان شکی نیست
هوس فلافل کردم (sm138)
هادی کوجای بیریم پایتخت (sm25)
اخه رفیقام میگن با این پول میتونی یه پیانو یا یه کیبورد خوب بخری اسکولی میخوای گیتار الکتریک با اون صداش بخری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این استاد عاخرش باس گیتارو بزاری زمین مثل سنتور بنوازیش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر منم همینه... به سلیقه من صداش عاشغاله (sm138) گرفتم دستم حالم بهم خوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز گیتار آکوستیک هیجی هم که بلند نباشی دفعه اول الکی دلنگ دولونگ کنی صداش خوبه (sm25)
تو گیتار معمولی یاد بگیر گیتار الکتریک راحت یاد میگیری
اصل اینکه چجوری و راحت اکورد بزنی
یعنی اسم هر چی ساز بود گفتم اینم گفت اموزش میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش هم کیبورد رو معرفی کرد (sm120)
گیتار دارم ولی اصن حال نمیکنم باهاش (sm120) الکتریک بیشتر حال میکنم ولی میترسم پولمو بریزم تو اب جوب (sm120)نقل قول:
تهرانی ؟
همینم میشه... پیشنهادای من پیانو ویالون سنتور (sm59)نقل قول: