حالا از هرچی فقط کافیه یه پنل که بشه فیلد تشکر زده ها رو آپدیت کرد قرار بدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا از هرچی فقط کافیه یه پنل که بشه فیلد تشکر زده ها رو آپدیت کرد قرار بدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من نمیدونم پنل ادمین باران چطوریه دقیق ..
سری کوادرو آخرین مدلش 16 میلیون قیمت داره الان Quadro K6000نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری تسلا هم هر کارت حدود 25 تا 34 میلیون در میاد هر کارتش
البته برای کارای مخصوص خودشه
گرون ترین کارت بازی GTX TATAN X حدود 10 میلیون
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد لینکی چیزی داری از اینایی که مخصوصه بازی کردن و کلا رو کیفیت کامپیوتر و ویدیوها اثر خوبی میذارن بدی ما تصویر این جیکرهایی که کفتی ببینیم نمیتونیم بخریم که حداقل ببینیم
نقل قول:
خب دیگه هر کی طراحی کرده پاسخگو باشه ..
(sm2) البته این باگ نمیتونه باشه چون نیاز به دس زدن تشکر یکی دیگه نیس پارتی بازیه مگه ..
البته ویبولتین برا همه ثابته نرم افزاره دیگه برا همه انجمناس ..
اینارو تو گوگل بزن عکس میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nvidia Quadro K6000
Nvidia Tesla
Nvidia Titan X Black
Nvidia Ttitan X
Nvidia Titan
Nvidia GTX 980ti
Nvidia GTX 980
الان من به تشکر زده های خودت اعتراض دارم 58 هزار تا چه خبره باوو ..نقل قول:
(sm2)راست میگه دیوث تشکرا کم شده
(sm2)