سنتی جزو تنفراتمه (sm59)البته بعضی مواقع آهنگهای خوب هم داره .. (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سنتی جزو تنفراتمه (sm59)البته بعضی مواقع آهنگهای خوب هم داره .. (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا من نمیفهمم چی میگی یا تو نمیدونی چی میگی(sm59) مثلا راک ایرانی به حساب میاد یا رپ ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیفهمی دیگه (sm70) نفهمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راک و رپ ژانر حساب میشه (sm70)
فقط شجریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی (sm2) من دقیقا نفهمیدم دنبال قاتل کی بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون آهنگی که من شنیدم با شعری که احمد گفته خیلی هم به همدیگه میان (sm132)(sm120)
فقط call of duty (sm111)
تو برو 8& 6 گوش بده(sm70)نقل قول:
اصن میدونی ملودی تلفیقی چیه ؟ (sm70)
لوس آنجلس (sm2)نقل قول:
ممر بیا سبک ها رو شرح بده مشعوف شیم (sm2)
6&8 چیه باوو(sm59)نقل قول:
من اصلا سبک و این چیزا برام معنی نداره ...(sm120)ولی حرفتو قبول ندارم