نوید البته اون قیمت که من دادم چند میلیون واسه مطب دکتر و مراکز خصوصی بودا.....دولتی ارزون تره با این نظام سلامتم خیلی پایین تر اومده طبیعتا
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید البته اون قیمت که من دادم چند میلیون واسه مطب دکتر و مراکز خصوصی بودا.....دولتی ارزون تره با این نظام سلامتم خیلی پایین تر اومده طبیعتا
این البوم وان دیرکشن اومد امیر؟
(sm2)
کتاب رُ باید خوند مالی جان...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب صوتی هم خوبه خصوصا اگر فضا سازی صوت بگیره ولی باز کتابُ تا نخونی اون مطلب نویسنده رُ نمیگیری!
مثل فیلم که باید رو پرده سینما دید!
وسوسه ی آزادی (sm50)
خستم میفهمی خسته(sm81)کیبوردم انگیلیشه فقط..ایشششش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من انقدر بعضی وقتا خستم چ چشمام درد میکنه دیگه نمیتونم کتاب بخونم..(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باز میگه غلط املایی داری(sm2)
موسیقی واسه این وقتاست....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی شبیه مستر وایت شده(sm2)