جای مطمئنیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جای مطمئنیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) محسن چرا خبر تک اهنگ نداد امسال
(sm2)خدایا توبه یعنی چی جای مطمئنیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه ای که اومد امروز تو دل کردی یا نه ؟ اون نسخه قبلی رو که نصب کردی اونو آپدیت میکنی یا دوباره وین دانلود میکنی نصب میکنینقل قول:
خود ویندوز اپدیت کارت گرافیکو میگیره
نه من همون روز اول که بیلد 10240 اومد و سایتای معروف خارجی گفتن این همون rtmهستش دان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره چن ماه دیگه دان میکنم فقط بخاطر اینکه نسخه ای داشته باشم که هم سریال نامبر نخواد هم اکتیو باشه
برای من که نگرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایته، من نمیشناسم، فِیک نباشه.
مگه این الان اکتیو نمیشه ؟ (sm120)
خودش نه اکتیو نیس باس اکتیو بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]