جمله جدید خیابانی رو شنیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچم شیلی و هلند یکیه فقط پارامترهاش فرق میکنه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جمله جدید خیابانی رو شنیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچم شیلی و هلند یکیه فقط پارامترهاش فرق میکنه(sm120)
(sm2)قال امیرابنی عنقل قول:
فحشا رکیک تر دوستیا صمیمی تر (sm127)
(sm2)تگزاس دوس داری "؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم 98 یادمه، هم 96... 94 رو در حدی یادمه که عموم اینا یا داییم اینا نگاه می کردن... من بچه بودم فقط کرم میریختم موقع فوتبال دیدنشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوهم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی بخوام مثال بزنم فقط مونیکابلوچی(sm59)نقل قول:
یه بار رفتیم داعوامون شد دیگه اون سمتا نرفتیم(sm59)نقل قول:
ها شنیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین یورو 2000 یادته؟
(sm77)من 98 اخرش دیگهنقل قول:
ارزوم این بود شنای زنا رو ببینم زنده (sm2)