من دیگه کارگردان این فیلم نیستم متاسفم به حال سینما با وجود بازیگرنماهایی مثل شما سینما به لجن کشیده شده از حالا به بعد مسوولیت این فیلم رو به همکارم کریستوفر نولان مسیپارم باشد که رستگار شوید
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه کارگردان این فیلم نیستم متاسفم به حال سینما با وجود بازیگرنماهایی مثل شما سینما به لجن کشیده شده از حالا به بعد مسوولیت این فیلم رو به همکارم کریستوفر نولان مسیپارم باشد که رستگار شوید
همون لیاقتت اینه شغال کیونت بزاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه باهات کار داریم.....
در قفله.....(sm2)
خداوند انشالله همه مان را آدم کند (sm27)
شما از اولشم قرار بود بازیگر باشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافر همه را به کیشه خود پندارد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونه میگه یه اسکرین بزارم ترکشش همتونو بگیره همگی با هم بن بشیم(sm2)
راستشو بگو تا الان به چندتا شغال دادی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درارو که خودم قفل کردم راحت باشید با هم (sm2)نقل قول:
بزار من پشتتم (sm2)نقل قول: