تو شهرستانی چی میفهمی اخه اینا رُ؟؟ (sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو شهرستانی چی میفهمی اخه اینا رُ؟؟ (sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکس اینجا نیست
دوستان من ساعت 11 شب اومدم در مغازه ام رو باز کردم (sm165)
ما رُ که راه نمیدن اون ورا.....ه تهش بتونیم تا همین توابع بریم...تو اگر میتونی برو جای ما هم خالی کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ ن : سلفی فراموش نشه (sm2)
مث سبزه ميدونه اصفهانه هرچي خز و خيل و مليت هاي مختلفه طرفاي ميدونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصابی داری یا کله پزی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا میگم(sm2)نقل قول:
چرا برا من بعضی پستا نمیاد بعدش تو نقل قول بچه ها میبینم(sm77)(sm2)
همين الان (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اصالت (sm70)نقل قول:
[QUOTE=MaMaTiR;211321]قصابی داری یا کله پزی؟(sm2)[/QUOTE
( (sm179)از این مغازه ها که بهش میگن دفترفنی - خدمات کامپیوتری - فروشگاه نرم افزاری و ... (sm165) )