من ضبطش میکنم... فقط همین چند دقیقه ای که جناب خان میادشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ضبطش میکنم... فقط همین چند دقیقه ای که جناب خان میادشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) صحنه ای که دهنشو باز میکنه رامبد جلوش نشستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این عکسا یذارن که بهتر از عکسای پسران زیباس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یارو پرفسوره هم باحال بود
شلوارش (sm2)نقل قول:
عروسک گردانشم حرفه ای تر داره عمل میکنه (sm2)
بد نبود!
قبل دشویی یا بعد دشویی؟ (sm2)
اخخخخی(sm2)
(sm2)قسمتی که سامان گلریز اومده بود میگفت نمیدونم هندیا چی چی نخورن همش رو هوان (sm30)چون غذاشون تندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیره(sm2)