Eset smart security داره
ولي eset nod33 نداره
اما در كل من همون اسمارت سكوريتي هم قبول ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
Eset smart security داره
ولي eset nod33 نداره
اما در كل من همون اسمارت سكوريتي هم قبول ندارم
همواره دلم میخواست برای موسیقی سنتی شعر و تصنیف بنویسم. راستش گمانم این بود که اهالی سنت، تیزتر از باقی گونهها و سبکها عمل میکنند و طرف مقابلشان را درمییابند و دست از سر بزرگانی چون حافظ، سعدی، عراقی و ... برمیدارند؛ اما آنچه واقع امر بود این بود که بزرگان موسیقی غیرسنتی شعروترانهشناسان قدرتری هستند و میدانند که آب را باید از سرچشمه نوشیدن گرفت.
بعد همکاری با ابی بزرگ و جناب زمان و محسن چاووشی، دارم با دوستی شدیدا دوستداشتنی به نام سروش قهرمانلو کار میکنم و قضارا یکی از بهترین غزلهایم دارد با دست همت سروش عزیز و گروه نیوش به بهترین شکل ممکن شنفتنی میشود.
به زودی شنوندهی آهنگهای آتی این عزیزان (ابی، چاووشی، جناب زمان و سروش قهرمانلو) خواهید بود.
یاغی
وقتی میگن ایست یعنی اسمارت کسی نمیگه ایست نودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عالیه بخصوص برای ما ایرانیها
eset به خاطر در دسترس بودن آپدیت هاش محبوب شده . منم از همین eset استفاده می کنم و راضی ام (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اولين باره ميشنوم بجاي اسمارت سكوريتي فقط ميگن ايست....
مجمع نبودی پاستوریزه ای یاد میگیرینقل قول:
نه از من سفيده يه خطه خيلي باريكي دوره پنجره رنگيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه . این آقای یاغی با گردن کلفت های موسیقی ایران همکاری داشته و من تا به حال حتی اسمش رو هم نشنیده بودم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الان بهادر کامنت میکنه آقای چاوشی به این زودی ها برنامه ای برای انتشار ندارد (sm120)