(sm148)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm148)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من یکم درشت تره چون گذاشتم رو 125
همین کارو کردم، نرم افزاره مال حذف کامله، خود سافت گذر گذاشته بود، برا دانلود منیجر که اکسپایر میشه خیلی به کار میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکم دیر نشده؟ماه قبل منتشر شده بود.
در ضمن کاور رسمی این ترک چیز دیگریست.
(sm2)من میدونستم اقدامات مجمع یه روزی رسمی میشه
آقا کسی pes نصب کرده رو ده، موشکل نداشته؟
نععععنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان تاپیک رو عوض کنیم، محسن چاوشی و مشکلات ویندوز ده (sm120)
لطفا اگه کسی فیلم کنسرت گیبسون داریوش که میلاد پسرش خیانت چاوشی میخونه سنگ صبورم پخش میشه رو داره بزاره تا دان کنم.
الان نه ... اوست خیلی بهتر جواب میده ... قبلا آی پی ایران تحریم بود باید با ******** آپدیت میشد ولی الان اکی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]