(sm19)اشترم قلب منه
قسمت کالر که اون دفه بت گفتم مورد دومشم غیر فعال کن بعد وقتی رنگ میذاری فقط بالا رنگی میشه پایین مشکی میمونه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)اشترم قلب منه
قسمت کالر که اون دفه بت گفتم مورد دومشم غیر فعال کن بعد وقتی رنگ میذاری فقط بالا رنگی میشه پایین مشکی میمونه
این خیلی بهتره قبلی افتضاح بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک بغلی آواتار آغا کاندید شده بهش رای بدید (sm2)
مورد سومشم غیر فعال کردی بهتر
حالت بلور غیر فعال میشه مشکی تر دیده میشه
(sm120)من خودجوش کاندید شدم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این قابلیت فقط با نصب تم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکروسافت هنوز رنگیشو نداده بیرون که اینا تم زدن
اوکی شد، پیداش کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بریز نشد باس دایکرست فول نصب کنی ..
منم بدون تم زدم خو الی چرت میگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]