نگوووو رسول دایی بیا خصوصی داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگوووو رسول دایی بیا خصوصی داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو ما رو بن کردی یا الیاس ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم نماز میخونم تو از عکس حرف میزنی برو از خدا بترس استغفراله(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من شانس ندارم ولش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش راحت باش یه لحظه بیا خصوصینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انیمیشن زوتوپیا خیلی باحاله (sm2) یه گوسفنده کت دامن پوشیده اسمش خانوم منشیه (sm2) روباهه دست به سرش می کشید میگفت چه نرمه (sm2)
الان نمیشه با قیافه ترسناک سبیل پسرهای مثل تو برد باغ باید تغییر قیافه بدی تا طرف بهت اعتماد کنه(sm2) نمونش یکی تو تا حالا چند هزار بار دستت گرفتم بردم(sm59)نقل قول:
خوب پیامتو بفرست تلگرام نیست که بیام پی وی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تل داری اونجا راحت حرف میزنیم ها(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک عدد بیانیه حرومت کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا ؟ دلیل بیاور عزیز دل انگیز
نه به بچه های انجمن توهین شد نه دختری بود یه کم شوخی کردیم داشتیم میخندیدیم