تو ایران فکر نمی کردم ایجوری باشه(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ایران فکر نمی کردم ایجوری باشه(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل جکسون مرده بود چه خبر بود (sm50)فردی مرده بود.. (sm50) دنیا ترکیده بود
مثلا خدای نا کرده تام هنکس بمیره 10 درصد اون اتفاقا هم نمیوفته (sm50)
صداش مردمی بود
(sm50) روزی که البومش اومد تو همین باران خیلیا مسخره کردن
رابین ویلیامز (sm81)
الی رفتم ....هنوز نیومده ....(sm120)3 جا رفتم (sm120)الان میخوام برم بیرون باز می پرسم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام یکشنبه 25 آبان 1393 - 08:06:01 20 195 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقاي مطهري از شما بعيده ديگه /// لااقل از پدر بزرگوارتان شهيد عالي مقام شرم و حيا كنيد و اين اظهار نظرهاي سخيف را نكنيد . يك نصيحت به شما برادر بزرگوار : شما هر روز داريد از متن انقلاب و نظام دور ميشويد و به حاشيه كشيده ميشويد مواظب باشيد به سرگذشت پسر نوح دچار نشويد اين مقام ها ميگذرد . بقولي زمستان ميگذرد و رو سياهيش واسه زغال ميمونه . متشكرم
(sm120)
(sm120)اوا اینجایی (sm176)دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
در حیرتم از مــــرام این مردم پستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طایفه زنده کش مـــــرده پرست
تا هست به هســــتی بکشندش به جفا
تا مــــرد به عزت ببرندش سر دست
(sm50)