(sm120)بنشی به خیر گذشت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)بنشی به خیر گذشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند کونه خره ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو ..
دیشب مهران مدیری از امیر تاجیک از موزن سوال کرد ..
خیلی ازش تعریف کرد گف صداشو خیلی دوس دارم فلان ..
دارم فیلم کن رو میبینم ..
فرش قرمز همه برا فیلم فرهادی 5 دقه ایستادن ..
شجریان پخش میشه ..
حیف از این روزا که من به فاک زدم... (sm50)
دو روز پیش اومد آلبوم epنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به لطف استاد مانائف دیگه احتیاجی به ورژن های مختلف یک آهنگ نیست . کافیست ویدئو را تحویل ایشان دهید و ریمیکس ها مختلف و حتی خود آهنگ را تحویل بگیرید با کیفیت آیتونز . حتی دیده شده آهنگ ها را دوباره تنظیم کرده و داده توماس . سینجولی است برای خودش
هر دم از این باغ بری میرسد ...
شکایت دیتر از توماس به دادگاه هامبورگ !!!
ظاهراً پروژه ای به نام بازگشت مدرن تاکینگ کلید خورده و توماس یه گیتاریست که شباهت زیادی به دیتر داره رو اضافه کرده به گروهش ! ( میشائیل بروئیچ )
کینه شتریست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]