زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اسیا همچنان با فاصله با اروپا (sm120)
ایران بوسنی ؟
نیجر آرژانتین ؟
رتبه 400 هزار (sm2)(sm74)
رتبم 29 هزار بود ریده شد بهش فک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایولا خوب کشیدی بالانقل قول:
لکسوس رو زدی تو رگ
وامو بیخیال (sm120)
من جا مردم بوسنی بودم به مربی فشار میاوردم با تیم دوم بازی کنه تا لااقل بازیکنا جوون تر تجربه به دست بیارن (sm120)
این دوتاپیش بینی رید تو پیش بینیام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام هم بانک گفته 3 میلیون اوراق بهادار بخر بده ما (sm120)
وامم میخوان بدن کیونتو پاره میکنننقل قول:
خدمت رفتی میلاد ؟
خدمت 3 ماه رفتم بقیشو گذاشتم بعدا برم (sm120)نقل قول: