(sm2)یه سرور خارج بده من تست کنم عکس برات بفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یه سرور خارج بده من تست کنم عکس برات بفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه نداره متاسفانه سیم مخابرات تا تو حیاط اومده باید چند متر بش سیم بزنم تا بیاد داخل خونه .. چون تلفنم بش وصل میکنم زدم تو پریز ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیم سر خط هم چک کردم بهتر شده بود تا 12 هزار رفته بود سرعتم بعد snr هم شده بود 10
تو همین باران دانلود کن یه آهنگ یا آلبوم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تلفن وصل میکنم خبنقل قول:
اسپلیتر دارم
شاید اسپلیتر باعث افت شده من هی گردن اون 20 سانت میندازم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
الان اوضاع تو از من بهتره .. (sm81)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)حواسم کجاست نمیدونم
مستقیم بیار تا دم تلفن خونتون بعد یه 5 سانتی سوکت دار بهش وصل کن بزن تو اسپلیتر
بعد از اسپلیتر هم برا تلفن خونه استفاده کن هم مودم عالی میشه یه تست بکن خب (sm70)
(sm151) تازه من بعضی وقتا هم میشه 6 snr م (sm81)(sm2)نقل قول:
خب منم همین کارو کردم دیگه .. (sm54)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]