بهتره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه(sm120)
خواستی ثبت نام کنی قسمت نام معرف hassan13 وارد کن(sm120)
(sm10)البوم لنا فردا میاد بوکلتم داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان جایزه هاش چجور بود حسن؟؟ چرا فرق میکرد با هم؟؟(sm120)نقل قول:
مگر تو 15 نداشتی؟؟(sm120)
مبارکه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا 3 تا؟(sm120)
نامرد (sm120)نقل قول:
اسم منُ وارد کن همین یوزر اینجام تا واست کامل توضیح بدم (sm120)نقل قول:
این علاوه بر مسابقه تکی و میکس فرم هم داره با جوایز گران بها
یه خوبیش اینه حداقلش تو تمام مسابقاتش اعم از تکی و میکس هم 2000 تومنه
فرم هم با 1000 میشه د حتی (sm120)
من یه غلط داشتم همراه با 104 نفر دیگه هم امتیاز شدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بازی هم لغو شد. جایزه اون بازی که لغو شد به صورت سهم بندی تقسیم شد. مثلا من دو نظر زده بودم اون بازی رو 2 سهم بهم تعلق گرفت(sm120)
خودتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]