اون شماره دوستت رو گیر آوردی واسم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون شماره دوستت رو گیر آوردی واسم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ترلان پروانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هماهنگ باشین(sm120)
یه عمر با گوسفند سر و کله زدی فکر کردی سپیده خوشکله(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ساکت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
eeeeeeeeeeeeeتویی دیوث؟ اواتارتو عوض کردی نشناختمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا بهش گفتم گفت ازش بپرس اگه ماشین از 300 میلیون به بالاست بیاد ببینم قیافشو تا تصمیم بگیرم
تو به خاطر تنفر میری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهن پرست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو به عشق من میومدی رفیق دو سه سالت (sm74) نامرد یادت رفته نصف شبا با هم عشق بازی میکردمنقل قول:
من میکفتم عــــــــر عــــــــــر آقا حصین تو جفتک مینداختی
برو که قلبمو شکستی (sm74)
من رفتم دیه سپیده جون شبت خوش عزیزم شاد باشی همیشه(sm74)