راه نداره باز شه
نمایش نسخه قابل چاپ
راه نداره باز شه
با آی پی اسرائیلم میرم باز نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روخدا کمک کنید یه ابر وی پی ان معرفی کنیذ
پولیه گرونه
اینا چیه گذاشت کانال
حجمشون زیاده
نمیشه آی پی عوض شه
من وی پی ان speedify دارم ولی باز نمیکنه
چطوری روت میشه سه ماه 20 تومن بگی گرون که با یه اکانت گوشی پی سی همه رو وصل میکنی بالاترین سرعت متنوع ترین سرویسا
اسکلا png گذاشتن چرا
چی مسخره یه عکس خُنُک
فک کنم همشم یکیه
کاوره ؟ چیه ؟
بچه ها من ایمیل پسوردمو میشدم شماها تو بازی earn free برام جم بخرین رایگان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 11221372 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا بسه دیگه
طاقت بیار ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاقت بیار ... (sm172)
مرا بگریان ای(sm50)
برنامه عادل ..
شکل خنده هات شدم ،
می خندم ... (sm172)
مای کراش ایز بتر دن یور کراش (sm203)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm225)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)Anna Karina ...
سیگار کشیدناش ... (sm74)
نزدیک شدیم(sm120)
تو بمان ... (sm176)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر به فکر اینم که آلبوم بیاد تا سینجول و یکی دیگه از بچه ها که یه جورایی داره به درجه ی سینجولیت نزدیک میشه آروم بگیرن ...
دومین روز از دهمین ماهِ هزار و سیصد و نود و هشتمین سال خورشیدی ... (sm50)
سینجول یک شخصیت نیست بلکه یک ذهنیت است.. (sm50)
چرا کامپیوترم قاط زده همش باس لوگین کنم
آلبوم به گا رف تاخیر خورده ظاهرا ..
واقعا کلم داره خراب میشه ..
این دفه تاخیر بوخوره خارمادر همه رو یکسر میکنم ..
حرومزدان کاریش نمیشه کرد
کی گفته؟
عمه ننه ها (sm102)
ای بابا شیرم تو اول و آخر هرچی تهیه کننده بی ناموسه، حداقل تاریخه بعدیو بگو مرتیکه
یه قطعه از البومو میخوان فردا با احترام تقدیم کنند (sm2)
به نظرم تقدیم کنید به عمتون
تازه اونم اهنگ باز امدم که خود چاوشی قبلا 90 درصد اهنگو پخش کرده
کلا میخواستن بگن هوادار بیا بخورش ...