میگه صدا و سیما دوستم نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگه صدا و سیما دوستم نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو تراکتور اگزوز اسپرت بستن ناش درنمیاد(sm2)ولی:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هرچی باشه از علی پهلوون بهتره(sm2)(sm2)
خودت عهده دار شونقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر امیر پسووردشو من دارم
دیکه دوران اینجور حرف زدنا ..داف فلان زدن زمین و غیره و غیره کذشته
هرکی چه دوست چندین ساله چه کاربر دو روزه بالاتر از کوپنش حرف بزنه میفرستمش انفرادی مثه ای کاربریه ترلان
اونایی که منو میشناسن میدنن من هرچی میکم به شوخی میکم ولی ببینید به یک نفر هم شوخی هام بر نمیخوره وادب هم داره مخصوصا وقتی تاپیک پر دختره
پس حواستون باشه که نرید انفرادی این اولین وآخرین اخطار بود به همه چه زن چه مرد
(sm30) دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس داشتی یه دست و دو تا پا نداشتی احسان باهات حرف میزد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردین جفتتون باهم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه رفته نمیاد از استاد شب پره پلی شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوست داشتم زبونتو.از ته حلقت میکشیدم بیرون تا شکر اضافی نخورینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)