دوزار شعور داشتی بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوزار شعور داشتی بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رضا خیلی بچه باحالیه خداییش دلم درد گرفت از حرفش انقدر که خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جان روزی که امیر مدیر شد من پنل داشتم .. چرا وقتی میتونی بیای تو جمع ما از من بدت میاد باشه ولی وقتی میتونی بیای با بقیه دوست بشی و هم صحبت بشی کاری میکنی که اعصاب من بهم بریزه دست به پنل شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط َChavosh+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول که عینه سیریش همینجاست جایی نرفته که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط َChavosh+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میرم میفروشمش پراید میخرم (sm120)نقل قول:
عاشق این نرمش قهرمانانت هستم بوخودا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچکتیم داداش قیصر (sm70)(sm127)(sm127)(sm93)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پراید نخر من میخوام بخرم خزش میکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری اینو بن نمیکنی؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
من هرچی هم بکم تو یه تیکه به ما نندازی آروم نمیشی(sm70)(sm127)