پس همون خونه شوهر نداشتت بمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس همون خونه شوهر نداشتت بمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال ندارهنقل قول:
تمام این مشکلات از اینه که یاد نگرفتیم به نظر دیگران احترام بزاریم
هنوز معنی واژه پرستش نمیدونیم
(sm70) خا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی جای اون بود چند ماه آخر رو تو افسردگی به سر میبرد در حالی که نشست تا آخرین لحظه آهنگ ساخت و کنسرت داد و لذت برد از لحظه لحظه زندگیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این کلیشه ای هستش پس من دوست دارم کل زندگیم کلیشه ای باشه
کِفت(sm120)نقل قول:
دم همتون گرم (sm10)
(sm19)
موضوع چیه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنا میزنی !نقل قول:
میدونم چی میگی . ولی اینجا دیدگاه ها متفاوته و همین باعث سوءتفاهم میشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معذرت میخوام (sm93)