البته جایگاه استاد صفاریان کاملا محفوظه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
البته جایگاه استاد صفاریان کاملا محفوظه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر به جوشکار میخوره تا تنظیم کننده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس با این حساب همه بد هستن(sm120) ! خداییش اگه یه اسپانسر خوب داشتی با این کار میکردی یا با افرادی مثل کوشان و حسامی و محرم زاده ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موتورگازی چه داند تکنولوژیه بنز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به این میگی بنز ؟؟؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دلیلی نمیبینم جوابه موتورگازی فن جماعتو بدم(sm2)نقل قول:
منم آهنگ "کیون ممر" رو دارم تنظیم می کنم سر آلبومی آلبوم مرد خیابانی هست (sm10)
برو با آرون جوشکار و تنظیم های شخمیش حال کن (sm2)نقل قول:
نگفتم بد هستن.. اینا توی مارکتِ پاپ ایران قوی هستن ولی توی مارکت موسیقی الکترونیک در طح جهانی حرفی برای گفتن ندارن به جز ارون تو ترانسنقل قول: