(sm2)با خودت نمیگی رهگذرا فکرای بد میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)با خودت نمیگی رهگذرا فکرای بد میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دی وی دی تصویری خود خواننده رو میکشه بیرون (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه اس مس اومد پیامک در طول روز 120 تومن ! یعنی اگر تو ساعت خودش نباشه 120 میره جیب مخابرات بخاطر یه پیامک ! این صدا و سیما کلا نحسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه ثابت کرده تو این شرایط توقع از هر دو یکسانه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس طلا و جواهراتت هم بذار تو کوچه بگو من نمیتونم به خاطر گناه نکردن یه دزد از وسایل قیمتیم مواظبت کنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حجاب به خود شخص مربوطه چه بسا بی حجابانی که از باحجابان درستکارترن ولی این چیزی که مد شده و همه میگن جوابی بر بی حجابی نی(sm120)
تو دلت میخواد و اعتقادت بر اینه که حجاب مهم نیست ...تمام(sm120)
اقتضای زمانه این است
گفتم گور بابای پول که دوباره نگی پول ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshiparast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق پدر چیه ؟رهات کنه ؟(sm50)
الی من دارم میرم جشن تولد
برنامه امروز رو از اینجا کامل میتونی آنلاین ببینی
همون چند دیقه اول هم ببینی کافیه ، میگه تا کِی فرصت نظرسنجی هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بدبختم طلا ندارم که غصشو بخورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]