بیپ تونز دیوث چرا واسه من کد هدیه نفرستاد (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیپ تونز دیوث چرا واسه من کد هدیه نفرستاد (sm74)
(sm2)
ایرانسل ندارم ! رایتل جواب میده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستی نفرستی من کد ندارم بدم بت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
..
درون کومه ای کز سقف پیرش می تراود گاه و بیگه قطره هایی زرد ،
زنی با کودکش خوابیده در آرامشی دلخواه
دود بر چهره ی او گاه لبخندی ،
که گوید داستان از باغ رویای خوش آیندی(sm50)شب است..
(sm2)اعتباری بهت نیستنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلنا آلبوم که میخردی توش میگفتن .. (sm120)
25 هزار تومان (sm2) 30 تومن می فروشمنقل قول:
10 تومن گرفتی 2 تومن دادی چیزی هم میخوای .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: