نه دمت گرم...از تو به من زیاد رسیده...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دمت گرم...از تو به من زیاد رسیده...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم مهندس نوید (sm10)نقل قول:
بابا جان رفتم مسجد دانشگاه از طبقه بالا صدا میومد که دخترا داشتن اهنگای پاشایی رو گوش میدادن (sm1) انقدر صداش بلند بود که اعصابمو بهم ریخت سر نمازنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کجا اهنگای عبدالهی پخش میشه و دلسوزی میشه براش؟
عبدالهی برابر شده با اهنگ یا فاطمه که در روز ولادت حضرت زهرا از تلویزیون پخش بشه و بس!
لعنت به جـــــــــــو و مردم جو زده!
خواستی بگو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سَروری (sm10) تحویل نمیگیری... میای سکسک میکنی میری... حالت خوبه؟ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تازست اینجوریه.. عبداللهی که چند سالی گذشته!!!نقل قول:
چند ماه دیگه این جو هم تموم میشه
بعدشم نقش فضای مجازی رو کم نگیر
نوش جان(sm120)نقل قول:
آقایی (sm176)نقل قول:
میام صفحات رو میخونم میرم(sm120) شیطنت برخی از دوستان ...
قربونت خوبی ؟
احمد هستی؟(sm2)
محسن یگانه دومی ظاهر شده (sm2)