به قمار هم گیر داده (sm120)
حسن مراقب باش(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به قمار هم گیر داده (sm120)
حسن مراقب باش(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله حیف شد.. خدا بیامرزدش... تازه داشت خودی نشون میداد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینجوری که بعد مرگش هم شد اسطوره نبود(sm120)
معنای واژه بحث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتافه که گرفتی خستگی ـت رفع میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تومن که میگی واقعا تومنِ دیگه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن این فرم که بازیهاش داره انجام میشه.. امتیازت چنده؟
توماس و دیتر را میپرستم ، نه اینکه خدا باشند ، به آنها ایمان دارم (sm2)
نگو که باز دوستان بحث سلفی رو باز میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زندگی از چیزهای زیادی میترسیدم ونگران بودم .تا اینکه آنها را تجربه کردم وحالا ترسی از آنها ندارم:
از تنهایی می ترسیدم، تااینکه یاد گرفتم خود را دوست بدارم.
از شکست می ترسیدم تا اینکه یاد گرفتم تلاش نکردن یعنی شکست.
از نفرت مردم می ترسیدم تا اینکه یاد گرفتم بهرحال هر کسی نظری دارد.
از درد می ترسیدم تااینکه یاد گرفتم درد کشیدن برای رشد روح لازمست.
از حقیقت می ترسیدم تا اینکه یاد گرفتم زشتی در دروغ است.
از سرنوشت می ترسیدم تا اینکه یاد گرفتم من توان تغییر آن را دارم.
از آینده می ترسیدم تااینکه یاد گرفتم میتوان آینده بهتری ساخت.
از گذشته می ترسیدم تا اینکه فهمیدم گذشته دیگر توان آسیب رساندن به من را ندارد.
و بالاخره از تغییر می ترسیدم تا اینکه یاد گرفتم حتی زیباترین پروانه ها هم باید قبل از پرواز کرم باشند و تغییر آنها را زیبا میکند
آره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرم 272 دو تا زدم. یه فرم 3 امتیاز فعلا یه فرم دیگه 0 امتیاز فعلا(sm120)
یه فرم ترکیبی و یه فرم تکی هم زدم(sm120) فرم تکی ضریب 3 داره(sm120)