تازه همونم بیچاره مشنگ بود با خودش حرف میزد دایم(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه همونم بیچاره مشنگ بود با خودش حرف میزد دایم(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرستیژش اینجوریه خب!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما هم قاطی بود من واسه نوید اینا رُ گفتم (sm70)نقل قول:
بسم اله...فوت فوت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه من نر کده ـس (sm2)نقل قول:
یکی این طوری میره که سرش به تنش بیرزه نه این (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم ختم تو ایران چند نفر با کراوات میرن اخه؟؟
باز شجریان بزنه پولاد کیمیایی بزنه یه چیزی اخه این گروه خونیش واسه این صوبتا نیست (sm2)
ما هم قاطی بود ولی یه دونه پسر داشتیم کلا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین انصراف دادی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته من اصلا پذیرش دختر نداره همون یه دونه هم توی کلاسامون یافت نمیشهنقل قول:
.. به پرستیژشنقل قول:
با این ژستی که این گرفته کسی ندونه فک میکنه بردپیت اطرافیاشم محافظاش (sm120)