کله پزی 1 ظهر به بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کله پزی 1 ظهر به بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه ایراد نگیر روحیه بچه ـم خراب میشه (sm120)
فقط کم بریز تو همشم نریز که یعدن بم فوش بدی (sm120)نقل قول:
منتظرم (sm132)
اون موقع که باس بره کله کز بده بار بذاره واسه فردا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ولی خدایی تا حالا سوسیس چرخ نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم نبرد بابا...(sm25)کله پزی شیش باز میکنه..بت اقاهه سیبیلوی دم مدرسنرن دوست شدم(sm128)نقل قول:
نخوردم اون روز(sm81)نقل قول:
فقط یکمی چای واسه من بریز....(sm50)
چقدر غلط املایی دارم نصفه شبی(sm132)
بیخوابی خر است...بد خوابی خیلی خر است!
همدردیم مالی جان (sm50)