رائول داره برمیگرده(sm137) رائول داره برمیگرده(sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
رائول داره برمیگرده(sm137) رائول داره برمیگرده(sm137)
(sm137)(sm27)
** نگو مومن الان رئال میخواد از لباسش رونمایی کنه زنگ میزنه رائول پاشه بیاد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز دی استفانو تا حالا دیدی رئال پیشکسوتاش رو واسه یه کاری جمع کنه ؟(sm120)
همه جای دنیا واسه همچین کارایی از مدل و اینجور داستانا استفاده میکنن ایران مدل ندازه از این بهنوش بختیاری استفاده کرده (sm120)
جوانرود نزدیک شماست ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه ؟(sm120)نقل قول:
تو ایران مدل نداریم ولی پیشکسوت که داریم تو رئالو مثال زدی که خودش تو زمینه احترام به پیشکسوت ریده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقشه رو برعکس گرفتی(sm120)(sm27)نقل قول:
جوانرود ولی اونوراست (sm120)من یه بار که اومدم از اهواز هم رد شدم (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاویر زانتی در پست مدیریتی جدیدش در باشگاه اینتر انطباق پذیری پیدا کرده است اما اذعان می کند که دلش برای فوتبال تنگ شده است.
اسطوره باشگاه اینتر در پایان فصل گذشته کفش هایش را آویخت و اکنون به عنوان نایب رئیس باشگاه اینتر مشغول خدمت است.
او در مصاحبه با شبکه اینتر گفت: " من می خواهم از موراتی و توهیر بخاطر اینکه فرصت ادامه فعالیت را در باشگاه اینتر به من دادند، تشکر کنم.
آنها به من اعتماد داشته اند و این به من احساس افتخار می دهد.
نایب رئیسی یک پست معتبر است و اغلب این اتفاق نمی افتد که یک بازیکن پس از پایان دوران حرفه ای اش به چنین پستی منصوب گردد."
"بله من بخاطر همین موضوع است که از کسانی که به من اعتماد و ایمان داشتند، تشکر می کنم.
من فکر می کنم که دوران حرفه ای من باعث احترام افراد مختلفی در سرتاسر جهان نسبت به من شده است و فقط در فوتبال نیست که این فرصت بزرگ برای من فراهم شده است.
من یک نایب رئیس هستم. این فقط یک عنوان ساده نیست. اما یک نایب رئیس در بیرون از زمین فعالیت می کند نه در داخل زمین و بر اساس چیزی که در ذهن شماست."
"من همیشه به این نوع نقش ها احترام گذاشته ام.
تور آمریکا می تواند به عنوان نقطه شروع فعالیت من قلمداد شود و برای من مفید بود که برخی چیز های پویا را درک کنم.
آیا من هنوز می خواهم بازی کنم؟ در واقع من هنوز تمرین می کنم و انکار نمی کنم که تماشای تمرینات بر من اثر خاصی می گذارد.
همسر من نگران است، زیرا بالاجبار من زمان بیشتری را در خانه سپری می کنم.
در همین حال من مشغول یادگیری زبان انگلیسی هستم و در این مورد پیشرفت زیادی داشته ام."
"به عنوان یک فوتبالیست چه چیز هایی را در حال حاضر از دست داده ام؟ خب دلم برای یک سری چیزها تنگ شده است.
حال و هوای رختکن، تکرار تمرینات، جلسات آموزشی، وقت گذراندن با هم تیمی هایم و آماده شدن برای بازی ها. امیدوارم که امسال برای اهداف مهمی مبارزه کنیم. ما تیم جوانی داریم و این آسان نیست. اما پتانسیل خوبی برای انجام این کار وجود دارد."
مدافع جدید تیم فوتبال بارسلونا معتقد است ملاک ارزیابی او عملکردش در زمین بازی است نه مسائلی حاشیهای مانند سیگار کشیدن.
به گزارش وبسایت نود، ژرمی متئو، مدافع فرانسوی جدید بارسلونا که به تازگی از والنسیا به جمع کاتالانها ملحق شده از عادت سیگار کشیدن خود دفاع کرد و با بیان اینکه محدودیتی برای سیگار کشیدن قائل نیست، ریسک مجازات از سوی کاتالانها به خاطر اظهارنظر جنجالیاش را به جان خرید.
مدافع 30 سالهای که خریدش 20 میلیون یورو خرج روی دست بارسلونا گذاشته و قرار است جای خالی کارلس پویول را برای کاتالانها پر کند، در پاسخ به انتقادات گروهی از رسانهها که پرداخت چنین رقمی را برای او زیاد دانستهاند و همچنین طعنههایی که در شبکههای اجتماعی به او به خاطر سیگاری بودنش زده شده به نشریه مارکا گفت: من زیاد سیگار نمیکشم اما هر وقت که بخواهم این کار را میکنم.(sm2) این یک مسئله شخصی است.
متئو افزود: آنچه اهمیتی واقعی دارد، چیزی است که در زمین بازی رخ میدهد و مردم فراموش میکنند که من هم میدَوم. من چیزی را میخواهم که به صلاح تیم است و اهدافم فراتر از رسیدن به منافع شخصی است.
اظهارنظر جنجالی متئو در خصوص سیگار کشیدن خود ممکن است عواقبی همچون جریمه از سوی مسئولان باشگاه بارسلونا را در پی داشته باشد به خصوص که این باشگاه سال گذشته در اقدامی نمادین اعلام آمادگی خود را برای همکاری با اتحادیه فوتبال اروپا برای به راه انداختن کارگروه مبارزه با سیگار اعلام کرد هرچند نیوکمپ اکنون به عنوان ورزشگاهی شناخته میشود که در آن سیگار کشیدن آزاد است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی آرسنال حاضر شد و در رابطه با صحبت های جنجالی جرارد و خریدهای جدید آرسنال به اظهار نظر پرداخت.
به گزارش گاردین، آرسن ونگر در ابتدای صحبت های خود تایید کرد که توماس فرمائلن ممکن است آرسنال را ترک کند. کاپیتان آرسنال به شکل جدی به باشگاه منچستریونایتد لینک شده است، جایی که سرمربی سابق بارسلونا و آیاکس را در خود می بیند. آرسن ونگر در این رابطه گفت:"درحال حاضر توماس فرمائلن اینجاست. او هم اکنون مصدوم است که البته این مصدومیت کوتاه مدت است. این موضوع (انتقال به یونایتد) نیز ممکن است اتفاق بیفتد؛ بله، شاید او باشگاه را ترک کند. اگر او برود ما جایگزین های خوبی را برای او در نظر گرفته ایم چرا که حضور او در ترکیب ما حیاتی و مهم است و نمی توانیم به راحتی از فروش او بگذریم. من البته انتظار دارم که او در باشگاه بماند، اما او سال گذشته به اندازه کافی برای تیم به میدان نرفت. برای من او یک بازیکن مهم است اما نمی توانم تضمین کنم که او در بازی های دلخواهش به میدان خواهد رفت یا خیر."
ونگر همچنین به طور کلی انتقال بازی ساز کلمبیایی پورتو، خوان فرناندو به آرسنال را رد کرد اما گفت که پس از خرید آلکسیس سانچز، متئو دبوشی، داوید اسپینا و چمبرز خرید های دیگری را نیز در دستور کار خود دارد. وی به شکل مشخصی در این باره مدعی شد:"من خیلی خوشحالم چرا که کاری را که می خواستم انجام دادم و حالا می خواهم این کار را بیشتر انجام دهم. ما کمی بیشتر ریز بین شده ایم چرا که بازار بازیکنان از گذشته بزرگتر و با کیفیت تر شده است."
ونگر همچنین در پایان صحبت های خود در مورد استیون جرار گفت:"تو هیچوقت برای آرسنال خوب نیستی و استیون جرارد این موضوع را می داند. اما من می توانم کاملا او را درک کنم که چرا این حرف را زده است. او می خواسته که سوارز در کنار او بماند و به او کمک کند که در لیگ برتر قهرمان شود اما این موضوع به حقیقت تبدیل نشد و سوارز هم رفت."
گفتنی است که استیون جرارد چندی پیش گفته بود که آرسنال برای سوارز بسیار کوچک بوده است و او به سوارز گفته است که به آرسنال نرود. آرسنال سال گذشته به عنوان یکی از مشتریان اصلی لوییس سوارز با رقم عجیب چهل میلیون و یک پوند در پی جذب این بازیکن از لیورپول بود.
فرانک لمپارد می خواهد تا شروع لیگ MLS در تیمی دیگر بازی کند.
به گزارش گاردین، فرانک لمپارد می خواهد تا زمان شروع فصل جدید MLS در ماه مارس برای منچسترسیتی بازی کند. این بازیکن که به نیویورک سیتی پیوسته است، می خواهد تا آن زمان با قراردادی قرضی به سیتی بپیوندد. او پیشنهادهایی از ملبورن سیتی استرالیا و کویینز پارک رنجرز هم داشت اما ترجیح می دهد برای سیتی بازی کند.
با این انتقال لمپارد ضمن حفظ آمادگی خود فرصت مجددی برای حضور در لیگ برتر و لیگ قهرمانان خواهد یافت. دو طرف به این انتقال تمایل زیادی دارند و پلگرینی قبل از انتقال او به نیویورک سیتی هم برای جذب او تلاش کرد.
منچسترسیتی هم اکنون در ایالات متحده است و در صورت رسیدن به فینال گینس کاپ روز دوشنبه آخرین بازی خود را در این جام برگزار خواهد کرد و روز سه شنبه به انگلستان برخواهد گشت. پلگرینی امیداور است که لمپارد از آن زمان به تمرینات این تیم اضافه شود و برای دیدار جام خیریه مقابل آرسنال آن ها را همراهی کند.
هافبک ژاپنی منچستر یونایتد، جایی در برنامه های لوئیزفن خال ندارد.
احتمال ملحق شدن شینجی کاگاوا از منچستر یونایتد به اتلتیکو مادرید شدت یافته است، گفته می شود این هافبک هجومی اهل ژاپن، زیاد در برنامه ها و افکار لوئیز فن خال برای سال آینده جای ندارد. دیلی اکسپرس گزارش می دهد بازیکن ژاپنی مد نطر مربی هلندی قرار ندارد و احتمالا اولدترافورد را ترک خواهد کرد.
نام کاگاوا در لیست اتلتیکو مادرید قرار دارد، این باشگاه به دنبال بازیکنی است با ویژگی هایی شبیه کاگاوا. اکسپرس می نویسد با این شرایط امکان انتقال بازیکن ژاپنی به نایب قهرمان اروپا زیاد می باشد.
ابتدا به نظر می رسد وضعیت کاگاوا در تیم منچستر یونایتد بهبود پیدا کند اما به نظر می رسد او با مبلغ 16 میلیون یورو از یونایتد جدا خواهد شد
(sm120)
ادمین چلسی اون گردن کلفته تو پچ کل کل یه پست رفت ریدم روش پستمو پاک کرد و در افق محو شد (sm30)(sm30)
یاد زمانی که BIEN SPORT داشتیم (sm50)
الان رسیورش 300 تومه حداقل هزیزنه سالیانه 800 (sm81)
دیگه باید اینترنتی بازیا رو ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه کاری که پارسال ما کردیم(sm120) هر 3 ثانیه یه بار هم گیر میکنه(sm120)
بازی رئال و بیلبائو توپ دست ما بود پشت محوطه جریمه حریف بود رئال نت گیر کرد و 7-8 ثانیه بعد دیدم گلو خوردیم(sm120)
کلا خیلی رو اعصابه(sm120)
(sm120)بازی با مونیخ توی مونیخ TV نداشتم از نت نگاه کردم ینی داغون شدمانقل قول:
(sm120)البته از جهت مثبت داغون شدم ه گل میزدیم من حسرت میخوردم چرا گل رو ندیدم
انقد گیر میکرد هیچ گلی رو ندیدم همه رو دانلود میکردم میدیدم
کاملا به معنی به فاک رفتنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ دست بازیکن خودیه خیالت راحته 1 گل هم جلو هستی یه دفاع میبینی بالا زده 1-1 (sm120)
(sm120) خصوصا که جلو تیمهای پشمکی معمولا بازیو نشون نمیدننقل قول:
گل خوردن ازشون خیلی سوزش داره
راستی اون دفعه پستاتو دیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی به تو گیر دادم سر قضیه ایکر
بدون اینجا ما هر چی بگیم منظورمون حامد فلاح و وجوجه های داخل سایتشه(sm120)
(sm120)اخه میگفتی گه میخوره هر کی میگه ایکر بره از رئالنقل قول:
خدایی من به شخصیت ایکر و بزرگ بودنش احترام میذارم فقط نظر شخصیمه میگم کمی پیر شده
استدلال های شما هم کاملا منطقیه من فقط نظر شخصیمه
حالا هم که نظر شما درست شد کاسیاس فیکس قطعی خواهد بود(sm120)
اینم اضافه کنم حامد فلاح فقط نظر خودشو تحمیل میکنه ازش متنفرم (sm3)
اینترنت تخمی ما نمیشه همینم ببینی (sm50)نقل قول:
تازه محدوده سریع تموم میشه (sm50)
فعلا یه شبکه لهستانی رو هاتبرد هست که بازی لیگ برتر و بازی های چمپیونز لیگ رو بزاره ولی لامصب هیچی بین نمیشه 10 بازی باشه همشو همزمان پخش میکنه با کارشناسی و .. . (sm81)
گدایی کنم باز میخرم البته 3.4 سال بعد (sm70)
داغ کرده بودم اخه انتظار نداشتم اینطوری ایکر رو ببندی به فحش(sm50)نقل قول:
ایکر الان محبوب ترین بازیکن رئاله و اخرین ستاره اکادمی(sm50)
پیر نشده تازه 33 سالشه بخاطر 2 فصل نیمکت نشینی افت کرده همین(sm50)
ایکر تو اوجشم رو خروج ها مشکل داشت این چیز جدیدی نیست(sm120)
مال مالکت پی اس چی بین اسپورت
الان حق پخش لیگ المان رو هم خریدن بعید میدونم دیگه روی شبکه های رایگان ابوظبی بازی هاشونو بزاره
شبکه ورزش با گزارش استاد فقولی ببین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن خیابانی ارسنالیه(sm120)
دهن سرویس بازی ارسنال و منچستر چقد ضد منچستر حرف زد منچستریا میخواستن به گاش بدن(sm120)
شیندریلین هم یه توییت جنجالی گذاشت فک کنم میخواست بیاد ارسنال(sm120)
من اینو میخوام (sm50)
ملت ماشین اسپورت ارزشونه ما این رسیور (sm30)
عجب چیزیه(sm74)(sm54)نقل قول:
تو ایران نیست(sm98)
(sm120) حق با توست اخه کیونم سوخته بود از ضربه ازادهایی که از مسی میخورد هر بازینقل قول:
قول میدم اگه ضربه ازاد مستقیم نخوره این فصل ازش حمایت کنم خروجهاش می بخشم(sm120)
اگه فالکائو مقابل ارسنال خوب بود باید خریدش(sm120)
کلا یه ضربه ازاد بیشتر از مسی نخوردنقل قول:
ولی بدون بیشترین سیو و بهترین عملکرد تو تمام دوران فوتبال مسی رو ایکر داره
(sm51)من که حمایت میکنم این فصل بدرخشهنقل قول:
فک کن اوندسیما بگیریم کیون بارسایی ها میذاریم
آیا 16 تا زیاد نیست آیا سر گنج نشستیم (sm120) همین 16 تا رو تقسیم بر 4 میکردیم سالی 4 تا بیشتر به دی ماریا میدادیمنقل قول:
(sm3)نقل قول:
خدا نیاره روزی که محتاج شبکه ورزش بشم (sm3)
خیابانی نلکلیف مشخص نیست معلوم نیست چند چنده یهو میره رو فاز کوبیدن بارسا یهو ازش حمایت میکنه یه بار طرفدار ارسنال پس فردا انگار لیوپوله ... (sm70)
شندلین دو روز پیش تویت رفت و از کل باشگاه بخاطر این 6 سال الکی الکی تشکر کرد ولی سر این بنده خدا که رسید مدیر عامل ساوتهمتون گفت شندرلین تو برنامه فصل بعدمون قرار داره (sm70)
شانس این بدبخته (sm70)
ایشالا بهترین سال تاریخ رئال باشه امسال(sm118)نقل قول:
(sm128)اوندسیما کجایی ما داریم میاییم
قرضی باو مهاجم تخصصی جز کریم نداریم(sm25)نقل قول: