من کی گفتم درجه دو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیروز گفتم نیمار تو بازی های رسمی ضعیفتره تا دوستانه
نمایش نسخه قابل چاپ
من کی گفتم درجه دو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیروز گفتم نیمار تو بازی های رسمی ضعیفتره تا دوستانه
من تو ی سایت نیرو زمینی رو داد.. اندر رفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گا دادی رفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایرن ، رئال ، وولفسبورگ ، بارسا ، اتلتیکو ، آژاکس ، پی اس جی ، لیون ، مارسی ، چلسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر تیک میزنم.. چون درصدارو بهتر میده بازی هم بیشتر میزارهنقل قول:
اون بت تک یا میکسارو خیلی بد میده .. فقط فرم کاملش خوبه
یعنی بازیای امروزو میذاشت با5تا هزاری الان 5 میلیون میزدیم تو جیب(sm2)نقل قول:
میگم اگه بگم میشه مثل قضیه دیشب میلاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خیلی خوبنا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]