از همین جا اعلام میکنم که چلسی نباید جلوی نمایند رژیم اشغالگر قدس بازی کنه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
از همین جا اعلام میکنم که چلسی نباید جلوی نمایند رژیم اشغالگر قدس بازی کنه (sm120)
وقتِ دلتنگی
فرقی نمیکند کجا باشی:
پشتِ پنجرهی اتاقی در پاریس
میانِ ازدحامِ خیابانی در تهران
یا روی پُلی معلّق در جنگلهای اِفریقا.
به هر حال،
حتمن غروبی برای تماشا خواهی یافت
چه تلخه وارث درد پدر بودن (sm50)
با من از یاران رفته... بر سر داران بگو (sm50)
بردن من باختنمه..........[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم ایران آبکش شد (sm2)
گندی که صفاریان به البوم فریدون و تک اهنگ خواجه امیری زد تو البوم چاوشی هم تکرار میشه
تو البوم فریدون رسما از سمپلای که نیما وارسته سال 85 برا بنیامین زد استفاده کرده
(sm2)صفاریان
امیر ارمین گوز اف ام خوب اومدی (sm30)
واسم افت کلاسه با فن گروه سرود کودکان کل کل کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد کِی مرامه بازیگر معروفیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مدل ریش سیبیلمو عوض می کنم شبیه اینو اون میشم (sm2) شبیه اینم نیستم باو
قبلا که میگفتن خواجه امیری (sm120)
یه بار سر کلاس بچه اسمارو داشتن می نوشتن ..بعد استاد اومد بخونه دیدم داره میگه آقای خواجه امیری ..آقای خواجه امیری.. همه داشتن میخندیدن تازه فهمیدم عوضیا اسم منو نوشتن خواجه امیری (sm2) استاد هنگ کرده بود (sm2)
(sm2)(sm2)