حسین چرا یه هو غیبش میزنه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین چرا یه هو غیبش میزنه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیالواره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اداری که 7 میری 12 میایی خونه حالا فوقش 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دکتر مهندس ها نمیگی
این مهندس های پالایشگاه 3.4 تومن حقوق میگیرن ولی هزار دردسر داره 6 صبح میرن 6 عصر برمیگردن تو یه جهنم واقعی به نام عسلویه بعدشم بنده خداها بیهوش میفتن میخوابن (sm2) نه فوتبالی نه فیلمی
ای ریدم تو این زندگی (sm2)
مغازه داری هم که دیگه بدتر
کلا ما به هیچ جا نمیرسیم با این طرز تفکر (sm2)
همون 2002 مهرش به دلم نشست (sm19)نقل قول:
نه تکنیکی داره ، نه تو تیم محبوبم بوده نه هیچی ولی دوسش داشتم همیشه (sm70)
اخلاقش عالیه (sm50)
تو فیس با خیلی از بچه های اینجا دوستم نمیدونم کی ، کیه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)همیشه عاشق کلوزه بودم چون نسخه خارجی علی داییه
تو س-و-پرکاپ باید رو در روی بازیکنی قرار بگیریم که یه لالیگا مدیونشیم(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ادم مرموزیه (sm120)نقل قول:
من همونم که تو فیس بش اموختی خارک با خرما فرق داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس به پولدار بودن و کاریی که میشه باهاش کرد فکر کردم خسته شدم گور باباش ولش کن دیگه (sm120)نقل قول:
همین فوتبالمون رو میبینیم - فیلممونو میبینم - یه زن بدبخت هم میگیریم بعدش میمیریم گور باابای پول و این جور چیزا (sm120)
کل کل باشه خوش تره ها (sm70)
زمان مورینیو(sm30)(sm2) ژابی الونسو(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اربلوا:
مورینیو به ما میگفت این یک بازی فوتبال نیست این یک جنگ است پس بکشید تا کشته نشوید(sm2)
جدی الان ماهی 1 میلیون خرج یه جوون رو هم نمیده من موندم چه جوری میخوایم زن بگیریم با این داستانا (sm120)پول زیاد هم تو خرکاریه (sm120)مگه اینکه ادم بودیم مینشتسیم درس میخوندیم دندون پزشک میشدیم که متاسفانه گشادی اجازه اینکارارو نداد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این وضعیت باید فقط فیلمای پورنو رو پلی کنیم (sm120)
اها پارسال بود فکر کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم فصل خارکه شب و روز میخورم (sm120) خیلی خوشمزست لاصمب
(sm81)نقل قول:
به نکات ریزی اشاره کردی (sm120)نقل قول:
اخرش هم به هیچکدوم از اروزوهامون نمیرسیم و سر به گور میزاریم (sm120)
نقل قول:
چی هست ؟(sm120)
(sm50)
سطح توقع رو بیاری پایین میشه زندگی کرد یجواریی (sm120)نقل قول:
خودت کار کنی ، همسرت هم کار کنه میشه یه زندگی بخور نمیری داشت (sm120)
دهن لق همش با خاطره هاش زندگی میکنه
از اوناس که زن اولش بمیره یا زن دوم نمیگیره یا وقتی گرفت انقد به رخ دومی میکشه که طلاق میگیره
عشق فقط یک کلام(sm137) سلطان چیپ علیه سلام(sm137)نقل قول:
در این عکس چند رئالی می بینید(sm2)
جایی که شاهزاده ردوندو باشه بقیه به چشم نمیان(sm50)
تست اواتار(sm29)
زن و شوهر همدیگرو فقط صبح موقع صبحونه خوردن و شب موقع خواب ببینن بعله میشه (sm120)نقل قول:
از اینانقل قول:
بابا 3 روز پیش یه سطل بزرگ گرفته بود 3 روزه زدیمش زمین (sm120)
خوش ترین میوه دنیا از نظر من(sm120)
گور بابای ارزونقل قول:
تو این دنیا به هرچی فکر کنی باید بشینی و حسرت بخوری ولش کن اصلا (sm120)
چاره ای نیست (sm120)نقل قول:
مگر اینکه شغل نونو اب داری داشته باشی که ما گشادیم (sm120)
میخوای با همسرت دست در دست هم در سواحل انتالیا قدم بزنی اینجا نشین ور بزن برو کار کن (sm120)
در مورد او والدانو مدیر فنی آن زمان رئال مادرید می گوید :(sm81)
« با دیدن او و اشتیاقش برای بازی فوتبال به یاد جوانان مشتاق آرژانتینی میافتادم. او با انرژی کار میکرد و من در بازیها به او موقعیتی میدادم که روز به روز پیشرفت کند. من آینده روشن و پرفروغ او را از همان سالهای ورود به رئالمادرید در چشمانش مشاهده کردم.
البته به او سختگیری هم میکردم که گاهی از دست من عصبی و دلگیر میشد. بعد هم از او عذرخواهی میکردم و میگفتم که آرزو و هدفم تنها موفقیت اوست. او نیز نه تنها با من بلکه با مربیهای دیگر بسیار مودبانه، رفتار میکرد »(sm81)
ممد چی زدی
بکش بیرون (sm2)
فقط باید رائول باشی تا با 2 سال بازی تو شالکه تیم محبوب هیتلر پیش المانیا مغرور محبوب بشی اونقدر که اونا کار نکرده رئال مادرید رو انجام بدن و پیراهنت رو بازنشسته کنن(sm50)نقل قول:
ام 4 پسر خود را خورخه به افتخار خورخه والدانو (sm132)، هوگو به افتخاد هوگو سانچز ،(sm132) و همچنین نام دوقلوهای خود را به افتخار هکتور رئال و لوتار ماتئوس(sm132)، هکتور و لوتار گذاشتهاست.
نظر سنجی گل هم راجع به گلر فیکس رئال هستش که 40%به ناواس رای دادن و 30% به کاسیاس
تو رئال با کسی شوخی ندارن از زیدانش گرفته تا خود همین کاسیاس و این اواخر رونالدو رو هو کردن(sm2)نقل قول:
فقط یه مشت تماشاگر تخمی میرن ورزشگاه(sm2)
(sm50)نقل قول:
بیاین اینجا بحث کنین خو
(sm50)
- (sm50)
گوچي در تيم سابق نکونام
رضا قوچان نژاد به الکويت پيوست(sm138)(sm54)
مهاجم تيم ملي ايران پس از جدايي از چارلتون راهي الکويت کويت شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا قوچان نژاد، ستاره تيم ملي ايران که تنها گل تيمش را در جام جهاني 2014 برزيل به ثمر رساند، دقايقي قبل با حضور در محل اردوي تيم الکويت در قاهره مصر با اين تيم قرارداد بست.
به گزارش فارس و به نقل از پايگاه خبري الجديد اليوم، تيم الکويت سه بازيکن برزيلي و يک بازيکن تونسي را هم به جز گوچي براي فصل جديد ليگ کويت خريداري کرده است. فصل قبل جواد نکونام، کاپيتان تيم ملي ايران در اين تيم توپ مي زد که اين بازيکن با جدايي از الکويت پس از جام جهاني برزيل به اوساسوناي اسپانيا پيوست.
قوچان نژاد فصل گذشته را در دو تيم استاندارد ليژ بلژيک و چارلتون انگليس سپري کرد و جالب اينکه سايت چارلتون براي فصل جديد شماره پيراهن اين بازيکن ايراني را نيز مشخص کرده بود.
چند روز پيش نيز اشکان دژاگه راهي تيم العربي قطر شده بود تا به اين ترتيب زوج خط حمله تيم ملي ايران براي ادامه بازيگري خود کشورهاي حاشيه خليج فارس را انتخاب کرده باشند.