تو هنوز یاد نگرفتی با کله نیای تو تاپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفه اول انجمن برو بقلش اینا رو باز کن
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هنوز یاد نگرفتی با کله نیای تو تاپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفه اول انجمن برو بقلش اینا رو باز کن
ترانه سرا ؟
من حدودای همون 1000 یه فرم رُ میبندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغضیاش خوبه بعضیاش نه...مثلا اون دوستانه ملی ها عالی بود (sm120)حالا باشگاهی شروع شه باز فرمای خوب میذاره (sm120)
ولی کار حسن رُ بکن 2 3 تا فرم برن جای این که همه رُ 3 انتخابی بزنی (sm120)
بعدش ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم غرور و تکبر سر تا پاتو گرفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا دکمه اونجاس عرضه نداری از بلاک در بیاری
نشد زنگ بزن پشتیبانی دو سوته
اره باید شیوه حسن رو در پیش بگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی ها که منو نابود کردن از بس عجیب غریب شد نتایج(sm2)
باشگاهی باز قابل تحمله(sm120)
والا من وایمکس دارم خیلی وقته با این مودم ها کار نکردم اما اونجا ک بری باید ی فایروال ف.یلتر باشه برای مسدود سازی .. درست یادم نیستنقل قول:
276 بازی های خوبی گذاشته یه سر بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز ...تخمی ترین اسمی که میشه واسه یه آلبوم گذاشت
- (sm50)