خب پس ببرش دکتر ارتوپد مرشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکه در رفته باشه تا قیامتم بهش دست نزنی بازم دردش نمیخوابه
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس ببرش دکتر ارتوپد مرشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکه در رفته باشه تا قیامتم بهش دست نزنی بازم دردش نمیخوابه
حالا برو به حرف این منگلا گوش کن ارده شیره و فلفل ملفل بمال به خودت بمیری(sm120)
یه راهی بود به خودم میگفتی دستتو از پشت بکن نمیدونم چی چی ..
اونو برو جواب میده .. :l
(sm120)
کتف در بره از درد نمیتونی رو پات وایتس حرفا میزنیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورم میکنه میشه اندازه چی...
مشکلش عضله ای امیر نه استخونی!
من برم بخوابم ..البته اگه خوابم ببره ..دوستان دعا کنید برام فردا روز مهمی در پیش دارم (sm10)
نخیر در رفتن در حد نعره کشی درد نداره...فقط یک درد دائ. داره که هر چی هم بگذره خوب نمیشه...که الان گفت دردش دائم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم بخوابم ..
کشک؟ (sm77)(sm120)نقل قول:
زمان میبره اگر بتونی ببندی و فیکسش کنی ولی بهترهنقل قول:
ژل موضعی واسه درد بگیر بزن با باند کشیم ببند از کمپرس و دوش اب گرمم بهره ببری خوبه (sm120)