(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا معاف میشی (sm10)نقل قول:
وقتی ازش کار بکشی چرا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در رفتن این طور نیست نفهمی خیلی راحت مشخص میشه...کتف که الکی در نمیره اخه |: انگشت که نیست
مشکل امیر یه درد ساده عصله ست که زمان میبره یکم و البته مراقبت میخواد
چارتار البوم نداد؟
(sm98) منگل اونِ که به تو گفته اینایی که توی خونه جا میندازن با تجربه ـن... خب بره ارتوپد خیلی بهتر از ایناس که ابلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب ساعت 2 و نیم شب رفتم بیرون سیکار کشیدن
یه صورت دیدم که استخونای کونه هاش زده بود بیرون دندونا همه ریخته ...یکی دوتایی هم که مونده بودن خراب و سیاه
تلو تلو میخورد فک کردم پسره شب بود لباساشو ندیدم جلوتر که رفتم دیدم دختره
بهش میکم خونتون کجاست میکه خین عرب ... فهمیدم قضیه چیه بهش میکم اون توله سکایی که بردنت خونه اونقدر مرام نداشتن شب نکهت دارن ؟؟؟ کفت آقا میکردی پایپی که باهاش شیشه میکشم رو پیدا کنی ؟
بهش کفتم ماشین چی نداشتن ببرنت بذارنت دم خونت؟ موتور که داشتن حداقل... کفت داداش پایپمو میکردی پیدا کنی؟
بهش میکم بیا ببرمت این پایین آژانس شبانه روزی هست بفرستمت خونت /... کفت داداش پایپم ..پایپمو پیدا کن (sm50)(sm74)
از دیشبه چهرهش جلو چشمامه
دوشنبه ..نقل قول:
ابله تویی که فکر میکنی دکتر بهتره...دوست من رفت دکتر مثل ملنگا چند هفته آتل داده بود ببنده اصلا نفهمیده بود در رفته همین خونگیا فهمیدن براش جا انداختننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاف بشــــــــــینقل قول:
ستاره بچینـــــــــی
بوس بوس (sm120)
از خین عرب اومده بود اونجا؟(sm77) خین عرب مگه زندگی میکنن توش؟؟ من فکر میکردم انبار ایناس همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]