نمیزارین که ادم دانلود کنه (sm120)
من برم یه خاکی بریزم (sm120)
شب خوش پولدارای باران(sm2)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیزارین که ادم دانلود کنه (sm120)
من برم یه خاکی بریزم (sm120)
شب خوش پولدارای باران(sm2)(sm120)
سعی کن زیاد فکرشو نکنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت آروم!
خوب بخوابی
(sm10)
ببینم چه میکنیا مثال نقض ما باش بیا بزن تو دهنم بگو ببین من با راه سالم بهش رسیدم تو بشین حسرت بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت بخیر (sm120)(sm10)
نه این موضوع در کل خیلی دردناکه شکی توش نیست ولی این صدبرابر عذابشو بیشتر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که بتی گفت...کم کم واست عادی میشه و باهاش کنار میای!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئله همونه واسه ما بیگانست چون لمسش نکردیم از نزدیک....بیشترین کاریم میتونیم بکنیم همینه یکم حالمونبد شه و یخورده زیر لب فحش بدیم
ولی از دست و من و تو خارجه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش (sm10)
اینم حرفیه و درستم هست ولی زیاد فرقی تو اصل موضوع ایجاد نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من عربه شرف داره به اونی که این مصیبتو واسه ملت ایجاد کرده که واسه ادامه زندگی مجبوره دست به هر چیزی بزنه...
حالا نمیخواد زیرابه همکارا و رقیباتو بزنی.نقل قول:
واس ما شبی چند؟(sm2)(sm2)
همینطوره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم یه روزی شفا پیدا می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]