لِوِل این معصوم از اون 13 تا بالاتر تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لِوِل این معصوم از اون 13 تا بالاتر تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الی الان معلومه که هر کاربر چه مدت بن بوده (sm120)
من کارنامه درخشانی دارم زمان سارا و مرتضی بود تو نبودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی هم حبس کشید(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون الدنگ سارا من عضو شده بودم ولی قبول نکرد انداختم بیرون(sm2)فقط با گربه هاش خوب بود
سنت قد نمیده عزیزنقل قول:
مجید سیبیل بود
و یه چندتا کابر قدیمی دیگه البته من اگه عضو میشدم تاریخ عضویتم 2009 اینا بود
هی چه دورانی داشتیم(sm74)
گویند بهشت و حورعین خواهد بود
آنجا می و شیر و انگبین خواهد بود
گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک
چون عاقبت کار همین خواهد بود ... (sm50)
هیچ میدونی باران یه بار کلا به فنا رفته(sm50)