سلام دوستان من دنبال یه اهنگ ترکی هستم یه قسمتیش رو دارم میزارم اسم خواننده و اسم اهنگ رو اگه میدونید بهم بگید ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من دنبال یه اهنگ ترکی هستم یه قسمتیش رو دارم میزارم اسم خواننده و اسم اهنگ رو اگه میدونید بهم بگید ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nilüfer - Taa Uzak Yollardan
Nilufer - Ta Uzak Yollardan
Nilufer - Ta Uzak Yollardanنقل قول:
نوشته اصلی توسط peradiii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم خواننده نیلوفر و اسم آهنگ Taa Uzak Yollardan
سلام دوستان اگر این ترانه عباس آقا قادری را کامل دارید ممنون میشم
البتّه نام ترانه را بنده خودم نوشتم نمیدونم درسته یانه
اسمش شادمهر آهنگ بارون دلم خواست
با سلام خدمات دوستان.. لطفا اگه کسی اسم خواننده اش رومیدونهو اگه کامل اهنگ رو کسی اگه داره ممنون میشم اپ کنید چون اهنگش ناقصه....
VA - Blaze Feat. Barbara Tucker - Most Precious Love-(Radio Edit HQ
سلام دوستان کسی لینک این آهنگ رو داره بزاره؟ ممنون میشم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]