سلام من دنبال یه سایت میگردم که باهاش بتونم ویدیو مورد نظرم از یوتیوب رو بدون قند شکن دانلود کنم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم بکنه.مرسی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من دنبال یه سایت میگردم که باهاش بتونم ویدیو مورد نظرم از یوتیوب رو بدون قند شکن دانلود کنم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم بکنه.مرسی.
با سلام - شما با نرم افزار internet download acclerator بسادگی می تونید ویدیوهای یوتیوب رو دان کنید و قابلیت توقف هم داره البته باید فیل هم روشن باشه
امیر عزیز میشه شما لینک دانلود این آدرس رو برام بذاری از این سایتی که گفتی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
convert2mp3.net
سلام بچه ها میتونید لینکهاتونو از یوتوب بگیرید و تو این سایت بزنید با هر فرمتی که میخواید بعد دانلود کنید .
امیر سرعت دانلود mul.ir چطوره ؟ خوبه افت داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش هر چقدر بالا باشه بهتره چون ویدیوش قدیمیه.مرسی. منتظرم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل حل شد واز سایتی که آقای امیر حسین گفتن تونستم لینک دانلود رو بگیرم مرسی از آقای امیر حسین و بقیه ی بچه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R;361713
ابن سایت فی لتره ولی لینک دانلودی که میده فیل تر نیست می تونی بعد از اینکه لینک دانلود داد فی لتر شکنو قط کنی و دانلود کنی رایگان بدون محدودیت
[URL
امیر جان این سایته لینک 1080p که میده با صداست با بدون صدا ؟
یه سایتی هم بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که قبلا دوستان معرفی کرده بودن اما لینکهای فول اچ دی که میده بدون صداست
ممنون .
فقط و فقط سایت ایرانیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر فرمتی که بخوای
سلام دوستان عزیز متاسفانه سایت convert2mp3 ***** شد. با از بچه هایی که آدرس سایتهای رایگان که بشه باهاش از یوتیوب و فیسبوک ویدیو دانلود کرد رو بدن ممنون میشم.
منم اومده بودم که اینو معرفی کنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman2013 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه!
فقط پولیه دیگه
اینکارا نمیخواد!
لینکت برای مثال اگه این باشه، https:// رو پاک میکنی، بعد قبل از youtube دو تا s میزاری یعنی ss مثل این :
هر کیفیتی رو خواستی دان کن (sm155)
itube نرم افزار خوبی بود که چند وقتیه کار نمیکنه(sm25)
میخواستم ببینم ss گذاشتن برا دانلود از فیسبوک هم جواب میده یا نه؟ واسه دانلود از فیسبوک باید چیکار کنم؟؟؟؟
بفرما. اینم هست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
convert2mp3.net شیلتر شد ...تف به این مملکت که توش گیر کردیم و راه فرار نیست
این سایته خوبه ها موقع ثبت نام یه گیگ هدیه میده...امکان جستجو تو همه ویدئو ها رو هم داره
بچه ها کسی اگه لینک دانلود این ویدیو رو بذاره ممنون میشم ازش.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ktarighat [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود ویدئو از فیس بوک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نتونستین دانلود کنین میتونین آدرس جنریت شده رو تو یه سایت دانلود مث آپلودباز ریموت کنین از اونجا دانلود کنین
سلام.یه سایتی هم هست بنام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تونید داخل کادر URL آدرس صفحه یی که تو یوتیوب قرار دارد وارد کنید و در صفحه ی بعدی در کنار نوشتار پایین نام Fullrip که رنگ خاکستری دارده کلیک کنید و در آخر هم درصفحه ی باز شده کدام کیفیت مدنظر باشه را دانلود کنید تا 720p
این سایت رو تازه پیدا کردم . لینک هایی که از یوتیوب میده تا 2 روز کار می کنن .
فقط کافیه لینک مورد نظر از یوتیوب رو داخل کادر بذارین و کلید " انتقال لینک " رو بزنین . (sm10)
این سایتم عالیه ی مدت زیادی در دسترس نبود اما الان مجددا فعالیت شروع شده
این بهترین سایت در میون سایتهای رایگان میباشد